4 motive pentru a alege Mindi

4 motive pentru a alege Mindi.ro

Cu toții avem nevoie de bani urgent, mai ales atunci când se apropie perioada sărbătorilor, iar Paștele este una dintre acele sărbători care este precedată de alte multiple motive de bucurie, așa cum sunt Floriile. Dacă nu ai primit încă salariul și vrei să le oferi celor dragi diverse motive de fericire, sub forma unor cadouri, acum poți să iei bani împrumut fără să-ți faci probleme.

Mult mai mult chiar, mai ales în cazul în care încă nu ești client Mindi.ro, poți obține în maxim 10 minute de la aplicare, bani în numerar, fără niciun fel de dobândă (până la 1100 Ron) sau cum s-ar spune, poți lua un credit gratis! Te interesează? Aplică acum pentru a-i oferi Iepurașului de Paște posibilitatea de a veni încărcat de bunătățuri!

De ce să aplic pentru un credit de la Mindi ifn?

Nu există niciun caz în care să-ți spui că “ am nevoie de bani” și să nu obții ajutor pe mindi.ro, atât timp cât ai un venit stabil (salariu sau pensie ori alte surse de câștig care îndeplinesc condițiile impuse de către această instituție ifn). Tocmai de aceea, Mindi este unul dintre serviciile pe care trebuie să le accesezi prima dată atunci când ai nevoie de un împrumut rapid fără venit care să se încadreze în cele standard.

Chiar și cei care sunt rău platnici găsesc aici un sprijin pentru a obține bani împrumut; apelează la serviciile de creditare oferite de către această companie nebancară din România și din următoarele motive:

  1. Primul Mindi credit este gratuit și poți primi până la 1100 Ron – este foarte simplu să primești bani urgent, pentru rezolvarea oricăror situații care se pot ivi pe neașteptate în viață (de la cele fericite – o naștere, un botez, o sărbătorire, etc. și până la cele negative, cum sunt facturi care trebuie achitate în cel mai scurt termen și care au o valoare mult mai mare, reparații la mașină sau la un obiect electronic sau electrocasnic ori pentru diverse motive legate de sănătate). Cu Mindi ifn primești bani gratis, dacă ești la prima aplicare și restitui banii în termenul stabilit!
  2. Este printre puținele variante de creditare pentru cei în vârstă – nu toți creditorii din România apreciază vârstnicii așa cum o face Mindi, așa că, persoanele cu vârstă până în 75 de ani beneficiază de bani cu împrumut la fel de simplu și în aceleași condiții precum persoanele mai tinere;
  3. Banii cu dobândă se acordă după primul credit gratis – prima dată iei bani fără dobândă de la Mindi ifn (până la 1100 Ron), iar mai apoi, contra unei dobânzi limitate, poți obține până la 2900 Ron, iar un istoric de creditare pozitiv îți va permite ca la următoarea solicitare să beneficiezi de condiții de împrumut mult mai avantajoase (rată a dobânzii mai scăzută, re-scadențare cu o valoare mai mică a comisionului de prelungire, etc.).
  4. Nu uita că poți să re-scadențezi împrumutul pentru intervale de timp de 7, 14 și 30 de zile, iar valoarea dobânzii de penalizare (pentru cei care întârzie la returnarea banilor este de numai 0,73%, cea mai scăzută dobândă din România pentru împrumuturile rapide).

În plus, descoperă pe mindi.ro cum poți obține bani chiar dacă nu ai un istoric de creditare pozitiv sau cum poți accesa în numai 10 minute un împrumut rapid fără venit! Te așteaptă 1100 Ron cu dobândă de 0% sau până la 2900 Ron în condiții foarte avantajoase, așa că intră acum pe mindi.ro și obține banii de care ai nevoie pentru a te bucura de un Paște Fericit alături de cei dragi!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>