4 motive pentru care ti-a fost respinsa cererea pentru obtinerea de credite nebancare pentru restantieri

4 motive pentru care ti-a fost respinsa cererea pentru obtinerea de credite nebancare pentru restantieri

Atunci cand ai nevoie disperata de bani, singurul lucru care te poate afunda si mai mult in necaz este sa-ti fie respinsa cererea pentru obtinerea de credite nebancare pentru restantieri, iar tu sa nu ai habar care a fost motivatia. Inainte de a aplica pentru orice credite rapide fara acte trebuie sa stii ca, totusi, exista un set minim (ce-iI drept) de cerinte care trebuie respectate pentru a te incadra in conditiile cerute de catre companiile nebancare care acorda aceste imprumuturi rapide. De obicei, aceste conditii sunt afisate la loc vizibil, chiar pe prima pagina a website-ului fiecarei societati care ofera credite nebancare online. Atat timp cat ai indeplinit aceste conditii, nu ai de ce sa-ti faci griji ca nu vei primi suma de bani solicitata. Insa, in cazul in care te incadrezi intr-una dintre cele patru situatii descrise mai jos, atunci sansele tale de accesare a unui credit nebancar urgent s-au diminuat considerabil. In cele ce urmeaza o sa afli care sunt motivele principale pentru care cererile persoanelor interesate sa contracteze credite rau platnici 2018 sunt respinse de catre companiile nebancare.

Cand ai prea multe credite nebancare pentru restantieri, sansele tale de a obtine acel imprumut rapid sunt minime

Prin urmare, primul motiv pentru care iti va fi respinsa cererea de accesare a unui credit nebancar din gama credite rapide fara acte este faptul ca deja ai prea multe imprumuturi nebacare urgente. Desigur, o sa te intrebi de ce iti respinsa cererea din moment ce nu ai avut probleme cu rambursarea lor, insa, la momentul introducerii aplicatiei in sistem, orice companei nebancara are obligatia de a verifica daca tu iti permiti sa mai platesti inca un imprumut. Acest credit nebancar online este atat responsabilitatea ta, cat si a societatii nebancare care il acorda; prin urmare, ambele parti trebuie sa fie protejate (tu, ca sa nu te afunzi in datorii si sa ajungi in situatia de a nu mai putea plati, iar compania nebancara sa nu fie nevoita sa acorde credite rau platnici 2018, a caror valoare nu o mai pot recupera). De aceea, reprezentantii societatilor de tip IFN trebuie sa stabileasca urmatoarele aspecte:

  • Daca tu mai ai vreun alt credit nebancar rapid pe care il platesti in momentul solicitarii;
  • Daca ai solicitat si obtinut mai mult de un imprumut rapid online in ultimele 90 de zile;
  • Daca te folosesti de acest credit urgent ca sa rambursezi un altul precedent.

Oricare dintre aceste motive ar fi adevarate, reprezentantii anumitor companii nebancare vor fi nevoiti sa determine daca tu poti achita acest nou imprumut, efectuand anumite procedure suplimentare. Alte companii IFN, insa, imediat ce vor stabili ca te incadrezi intr-un dintre situatiile mai sus explicate vor considera acest aspect indeajuns de solid ca sa-ti respinga aplicatia pentru un nou imprumut.

Atunci cand esti fara serviciu/neangajat sansele tale de a contracta credite nebancare pentru restantieri scad foarte mult

Atat timp cat nu ai un loc de munca si nu esti angajat cu forme legale, inregistrate la organele financiare abilitate, sansele tale de a obtine credite rapide fara acte scad considerabil. Acest element lipsa iti va limita considerabil posibilitatea de a apela la un astfel de credit nebancar. Totusi, exista si societati de tip IFN care iau in considerare si solicitantii care nu au un serviciu stabil. In acest caz, poti obtine credite nebancare online daca eligibilitatea ta este determinata de catre reprezentantii companiei nebancare. Eligibilitatea ta va depinde de criteriile imprumutatorului, daca primesti plati in bani, ce tip de plati ai primit si care este situatia ta financiara.  Atunci cand esti neangajat, prezinti un risc mult mai ridicat decat o persoana salariata, iar acest aspect poate fi decisiv in respingerea aplicatiei tale pentru obtinerea de credite rau platnici 2018.

Este mai dificil sa obtii credite nebancare pentru restantieri atunci cand esti platit in numerar/cash

Persoanele care sunt platite cash/in numerar prezinta riscuri pentru companiile nebancare care acorda credite nebancare online. Este mai dificil sa ti se verifice veniturile in aceste conditii, ceea ce, de regula, in cazul celorlalti aplicanti care sunt salariati si platiti intr-un cont bancar se poate verifica prin extrasele de cont. Daca, atunci cand aplici pentru obtinerea unor credite rapide fara acte ai realizat un depozit bancar in care ai depus aceste sume de bani, atunci companiile nebancare de tip IFN pot determina existenta acestor bani si, prin urmare, o sa poti obtine imprumutul. Insa, atunci cand nu se poate determina acest aspect, solicitarea ta pentru credite rau platnici 2016 poate fi respinsa din start.

Atunci cand nu indeplinesti minimul de cerinte ale imprumutatorului, nu vei putea accesa credite nebancare pentru restantieri

Fiecare companie nebancara are un minim de cerinte impuse tuturor solicitanitilor de credite nebancare online. De obicei, acestea sunt afisate la loc vizibil, pentru a putea fi identificate rapid de catre oricare aplicant; atat timp cat un solicitant de credite rapide fara acte nu indeplineste acest minim de cerinte, solicitarea sa va fi respinsa. De obicei, aceste cerinte sunt legate de varsta, angajare, venit si domiciliu, fiind stabilite in mod diferit de catre societatile IFN care acorda aceste credite rau platnici 2016. Daca nu indeplinesti toate aceste criterii, atunci cererea ta va fi respinsa. Companiile nebancare au un sistem intern de stabilirea a scoringului, unde aloca puncte fiecarui aplicant pe baza acestor criterii, ajutandu-i sa determine nivelul de eligibilitate. Atat timp cat scorul tau nu atinge limita stabilita de siguranta pentru imprumutator, cererea iti va fi respinsa. Acesta poate fi un alt motiv pentru care solicitarea ta de obtinere a unor credite nebancare pentru restantieri poate fi respinsa- datorita faptului ca nu indeplinesti cerintele de scor.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>