Obține până la 2000 Ron oriunde în România cu AASA!

Valoare împrumut200 – 1500 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratis28.4%
DAE pornind de la 1410.3%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS

  • Disponibil pentru toți românii cu vârsta de peste 18 ani și care au rezidența pe teritoriul României;
  • Între 150 și 2000 Ron, pe o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de zile, primul credit (până la 1000 Ron) este fără dobândă.

CONS

  • Este nevoie de o dovadă a veniturilor realizate (talon de pensie, adeverință de salariu, fișa ficala);
  • Valoarea dobânzii anuale efective este la un nivel ridicat, în special la rambursarea pe termen scurt (5-10 zile).

Românii au de acum înainte o nouă opțiune de împrumut bani în condiții benefice, începând de la vârsta de 18 ani, sumele care pot fi împrumutate fiind încadrate în limitele de 150 Ron și 2000 Ron. Banii pot fi obținuți pentru 5-30 de zile, valoarea dobânzii aplicate fiind fixă, iar DAE variabilă, în funcție de suma care se împrumută și de perioada pentru care optează debitorul.

Procedura de aplicare este online sau prin telefon, banii fiind virați atât în numerar, cât și în contul/cardul bancar al solicitantului. Cu AASA, toți românii care traversează o perioadă financiară mai puțin fastă au la dispoziție un serviciu care le oferă în cele mai accesibile condiții sumele de care au nevoie în maxim 24 de ore. Aplică acum pentru a beneficia de până la 1000 Ron fără să fie nevoie să plătești dobândă pentru împrumut!

AASA Finance - AASA Global

Aasa.ro – partenerul de încredere al românilor care au probleme financiare!

Pentru a putea obține un credit nebancar de la aasafinance.ro nu este nevoie de prea multe condiții de îndeplinit, trebuind doar să:

  • Fie cetățean român, care domiciliază pe teritoriul României și care a împlinit la data solicitării vârsta de 18 ani;
  • Se încadreze în condițiile referitoare la realizarea unui venit stabil, atât în profesii care sunt remunerate cu un salariu sau în activități independente și ale căror venituri pot fi dovedite cu o fișă fiscală sau dacă sunt retrași din activitate, cu un talon de pensie;
  • Aplice online sau prin telefon pentru a obține între 150 și 2000 Ron, pentru o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de zile.

Suma împrumutată va fi creditată direct în contul sau pe cardul bancar al solicitantului, astfel încât banii vor ajunge foarte rapid la destinatar (între câteva minute și 24 de ore). Solicitantul trebuie să înțeleagă că orice depășire a termenului de plată atrage după sine plata unei dobânzi de penalizare de 1,1% pentru fiecare zi în care acesta a întârziat cu  plata.

Împrumută responsabil cu Aasa.ro!

Aasa finance oferă o multitudine de opțiuni de împrumut (valoarea sumelor care pot fi împrumutate mergând de la credite nebancare online de până la 2000 Ron și până la împrumut cu buletinul de până la 1000 Ron fără dobândă) solicitându-le în schimb debitorilor să împrumute bani numai dacă își permit să îi înapoieze în termenul stabilit, cu dobânda aplicată și fără să rămână în urmă cu graficul de rambursare. AASA este un serviciu de împrumuturi rapide care a fost lansat în România în anul 2018 și care încearcă să răspundă tuturor românilor cu nevoi financiare, dar care știu să împrumute întotdeauna responsabil!