Allegro – Credite rapide pana la 1000 Ron, oricand si oricui!

Valoare împrumut300 – 1000 Lei
Termen împrumut10 – 30 zile
Primul credit gratis33%
Varsta solicitant de la vârsta de 21 -70 de ani
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS

 • Banii se primesc atat pe cardul bancar, cat si in numerar;
 • Creditul se aproba in maxim 15 minute de la expedierea cererii;
 • Intreaga procedura se desfasoara exclusiv online.

CONS

 • Varsta minima de aplicare pentru un imprumut rapid este de 21 de ani, iar cea maxima este de 70 de ani;
 • Trebuie sa ai un venit stabil lunar;
 • Nu este posibila prelungirea duratei de returnare a banilor;
 • Valoarea dobanzii penalizatoare pentru fiecare zi de intarziere este de 3%;
 • Nu exista optiunea de prim credit, fara dobanda.

Allegro Credit este unul dintre sutele de furnizori online de credite nebancare din Romania, care incearca sa devina un important “jucator” pe piata de profil din tara noastra. Aflat la inceput, acest serviciu financiar le ofera clientilor sai un site cu un design simplu si minimalist, concentrat mai degraba pe partea financiara, fara prea multe alte informatii conexe, decat cele considerate a fi necesare pentru accesarea in cele mai bune conditii a unui imprumut de la aceasta institutie. Spre deosebire de alte produse financiare ingenioase,
Allegrocredit.ro se concentreaza pe aspectul simplist al creditarii nebancare, oferindu-le clientilor sai sume cuprinse intre 300 si 1000 Lei, pentru o perioada de rambursare cuprinsa intre 10 si 30 de zile. Chiar daca mai sunt destul de multe elemente de integrat in acest serviciu, pastrandu-se partea simpla a aspectului financiar si diversificandu-se game produselor financiare oferite clientilor, aceasta companie ar putea sa avanseze catre ceea ce si-a propus, in timp.

AllegroCredit - Allegro Credite Rapide

Caracteristicile creditelor rapide oferite de Allegro

Atunci cand alegi serviciile Allegrocredit.ro trebuie sa stii ca exista un set de conditii care sunt necesare pentru cei care doresc sa obtina un credit nebancar rapid de la aceasta societate. Astfel, pentru a accesa un astfel de imprumut este necesar sa:

 • Sa fii cetatean roman, cu varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani;
 • Sa ai un venit lunar stabil, iar in cazul in care este necesar sa faci dovada acestui venit, catre reprezentantii societatii;
 • In cazul in care optezi pentru varianta viramentului bancar, atunci este necesar sa ai un cont bancar, pe care sa-l furnizezi reprezentantilor companiei pentru a ti se putea vira banii;
 • Sunt necesare o adresa de email valabila si un numar de telefon pentru a fi contactat.

In momentul in care indeplinesti aceste conditii, atunci poti incepe procedura de accesare a unui imprumut de la Allegro, cu o valoare intre 300 si 1000 Lei. Pe pagina principal a site-ului exista un calculator credite, care iti prezinta toate informatiile in legatura cu rata dobanzii, ce se calculeaza raportat la suma imprumutata si perioada de returnare a acesteia, precum si termenul de scadenta si valoarea dobanzii zilnice percepute (1,10%). In aceste conditii, in cazul in care o persoana acceseaza suma de 1000 Lei pe o perioada de 30 de zile, atunci va trebui sa returneze suma de 1330 Lei, ceea ce inseamna o rata a dobanzii de 330 Lei. In cazul in care rambursarea nu este posibila la termen, atunci se aplica dobanzi penalizatoare in valoare de 3% pentru fiecare zi de intarziere.

In cazul in care solicitarea ta pentru obtinerea unui credit este depusa pana in maxim ora 15:00, atunci vei primi banii solicitati in aceeasi zi, in functie de dorinta exprimata, fie in numerar, fie intr-un cont bancar. Nu ai nevoie decat de prezentarea cartii de identitate pentru a te putea bucura de banii oferiti imprumut de Allegrocredit.ro. In cazul in care, din diferite motive, iti este respinsa cererea de imprumut, ai dreptul de a inainta o noua cerere, insa, nu mai devreme de 60 de zile, de la data primei solicitari.

Cum aplici pentru un credit rapid de la Allegro?

Intreaga procedura de obtinere a imprumutului se desfasoara online, iar durata de completare a cererii nu este mai mare de 5 minute, asa cum se poate demonstra. Dupa inaintarea solicitarii catre serviciul de examinare a celor de la Allegro, in maxim 15 minute, creditul este aprobat, daca sunt indeplinite conditiile impuse de catre companie. Cum intreg procesul de solicitare a unui credit urgent online este la vedere, aceasta institutie mizeaza pe totala transparenta sip e simplitatea procedurii pentru atragerea de noi client.

Termenii de plata de la Allegro Credit

Nu exista posibilitatea prelungirii imprumutului, de a aceea, pentru evitarea dobanzii penalizatoare in valoare de 3%, aplicata pentru fiecare zi de intarziere, fiind nevoie de achitarea la data scadenta a creditului rapid online. Asadar, in cazul in care optezi pentru o suma cuprinsa intre 300 si 1000 Lei, cu un termen de rambursare intre 10 si 30 de zile, nu uita ca valoarea dobanzii zilnice aplicate sumei imprumutate este de 1,10%. Dat fiind faptul ca totul este simplificat in cadrul acestei institutii, toate aceste informatii sunt detaliate in termenii si conditiile de acordare a unui imprumut, existente pe site-ul Allegro.

Ajutor & Suport Clienti

Allegrocredit.ro poate fi contactat telephonic si fax, in cursul saptamanii, dar si prin intermediul serviciului de email la clienti@allegrocredit.ro. Nu este specific programul de lucru cu clientii pe site, de aceea, ideal ar fi sa folosesti ca modalitate de contact e-mailul. Aditional numarului de telefon fix, exista si posibilitatea apelarii unui numar rapid. In momentul de fata nu exista un serviciu de chat si de rapsunsuri online imediate, asa cum este cazul altor companii. Insa, in cazul in care un client are intrebari generalist atunci poate consulta sectiunea de intrebari/raspunsuri a site-ului.

Concluzie

Allegro este unul dintre furnizorii de credite nebancare aflati la inceput, dovada fiind si faptul ca mai exista inca foarte multe aspecte care trebuie imbunatatite (de la oferta si pana la modalitatea de contactare din partea clientilor). Comparativ cu alte institutii, aceasta nu ofera clientilor primul credit cu dobanda 0%, ceea ce le scade posibilitatea de a concura de la egal la egal cu alti jucatori de pe piata imprumuturilor nebancare din Romania. Desigur, avand atat de mult spatiu de imbunatatire a serviciilor, exista posibilitatea ca intr-un viitor apropiat, aceasta institutie sa-si sporeasca gama de produse oferita clientilor si sa completeze acele lacune existente acum, creeandu-se premisele ascensiunii pe piata romaneasca a creditelor online.