3 aspecte pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi oferte credite nevoi personale

3 aspecte pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi oferte credite nevoi personale

Este bine cunoscut faptul ca atunci cand ai dificultati financiare urgente, incerci sa apelezi la tot felul de solutii rapide si ca te multe ori te impovarezi cu tot felul de datorii mai mult sau mai putin de natura financiara (gandeste-te ce inseamna sa apelezi prieteni, colegi de serviciu, familie sau cunoscuti; cat de mult trebuie sa decazi si sa le descoperi ca ai probleme). De aceea, una dintre cele mai bune solutii pentru rezolvarea acestor probleme pecuniare o constituie Creditele pentru nevoi personale, mai ales ca in Romania a devenit una dintre cele mai folosite metode de a scapa, pe termen scurt, de dificultatile stringente. Nivelul in ceea ce priveste  ofertele credite nevoi personale este unul destul de ridicat (ca volum de cerere), ceea ce inseamna ca oamenii au incredere in eficienta unor astfel de solutii. In general, persoanele interesate pot imprumuta sume care se incadreaza in valoarea de 200-10000 RON, insa, trebuie sa stii ca, in functie de marimea imprumutului, valoarea dobanzii va fi pe masura. Ceea ce este important legat de aceste credite nebancare online este faptul ca sunt foarte simplu de contractat, sunt aprobate intr-un timp record (comparativ cu imprumuturile bancare), iar pe termen scurt,  creditele nevoi personale rapide sunt solutia ideala ca sa nu ai parte de migrene financiare.

Care sunt elementele de care trebuie sa tii cont atunci cand contractezi oferte credite nevoi personale

De la bun inceput trebuie precizat faptul ca oricare dintre creditele nebancare online existente pe piata in acest moment reprezinta doar o solutia pe termen scurt de rezolvare a problemelor tale. De aceea ar fi extraordinar sa iti platesti creditele nevoi personale rapide inainte de termenul de rambursare stabilit (care in general este de maximum 45 de zile) si sa nu fi nevoit sa extinzi perioada de returnare a banilor. Iata, asadar, care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand te decizi sa imprumuti bani pentru a-ti rezolva urgentele finnaciare:

Cine este furnizorul de Credite pentru nevoi personale?

Sunt foarte multe tipuri de furnizori de oferte credite nevoi personale; de aceea, trebuie sa te informezi in prealabil despre numarul factorilor pe care trebuie sa ii indeplinesti atunci cand soliciti credite nebancare online. Printre acestea se numara nivelul tau de credit scoring, precum si conditii si termeni determinati de anumite conditii (varsta, documente, etc.) care trebuie indeplinte de catre solicitant.  Insa, in general, toti acesti termeni si conditii sunt acceptabili si sunt cu mult mai putini decat in cazul bancilor. Unele dintre cele mai populare companii nebancare din Romania ofera clientilor sai in cele mai avantajoase conditii de imprumut, sume de bani cuprinse intre 200-10000 RON:

  • Zaplo.ro va ofera trei tipuri de credite nebancare online, avand valoarea cuprinsa intre 200 si 1500 Ron, cu o perioada de rambursare intre 5 zi 30 de zile. Astfel, primul mini-credit are valoarea cuprinsa intre 200 si 500 Ron si pentru cei care solicita pentru prima data acest imprumut rapid, dobanda este 0%.
  • In momentul de fata, Vivacredit are o promotie pentru credite nevoi personale rapide in care ofera o dobanda de 0% pentru toti cei care aleg aceasta modalitate de imprumut online pentru un imprumut de maxim 1000 Ron.
  • Oferte credite nevoi personale de la Ferratum.ro sunt cuprinse intre 200 si 1400 Ron, pentru o perioada de rambursare de pana la 45 de zile.

Dupa cum se poate observa, toate aceste societati nebancare de tip ifn ofera variate tipuri de imprumuturi nebancare urgente, care te pot ajuta atunci cand ai mare nevoie de bani.

Pentru cei interesati de credite de consum pe o perioada mai indelungata (5 luni-60 luni) si sume mult mai mari (care depasesc valoarea de 10000 RON), acestea sunt cele mai cunoscute companii de pe piata, care ofera clientilor cele mai avantajoase optiuni:

  • In cazul companiei nebancare Provident.ro, creditele nevoi personale rapide se pot acorda pana la suma de 10000 Ron, insa trebuie sa fiti atenti la conditiile de acordare a acestei sume, fiindca imprumutatorul tine cont de un set bine stabilit de reguli. Perioada maxima pe care se poate intinde acest imprumut este cuprins intre 15-18 luni, iar plata se face lunar, in rate cu valoare fixa, in care este inclusa o dobanda DAE de 45,22%, precum si toate celelalte costuri aditionale (comsion de administrare, comisionul de analiza, etc).
  • Unul dintre cele mai profesioniste servicii nebancare care activeaza in Romania de foarte mult timp este Cetelem.ro (este primul serviciu de tip ifn care a deschis piata de profil din tara noastra), care ofera imprumuturi in conditii avantajoase pe o perioada de 60 de luni, la o valoare maximala de 15000 RON. Pentru aceasta suma, clinetul trebuie sa achite o dobanda DAE de 8,89%, in 60 de rate lunare, cu valoare egala.
  • Easycredit este unul dintre serviciile nebnacare care ofera credite de consum atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, cu valori foarte mari (de pana la 100000 Euro, pe o perioada de 60 de luni), insa, cu prezentarea unor garantii imobiliare (proprietati sub forma terenurilor intravilane, apartamente sau case). Solicitanului nu i se cer documente justificative legate de veniturile realizate, insa, acesta trebuie sa prezinta documentele legale de detinere a proprietatii cu care garanteaza, precum si alte acte legate de starea sa civila sau care ii dovedesc identitatea. Aprobarea creditului este rapida, in maximum 48 de ore de le soliciare.
  • Infiintata de curand, serviciul nebancar Credius.ro ofera clientilor una dintre cele mai rapide perioade de aprobare (pana in 60 de minute), o suma maxima de 25000 RON, pe un termen de maxim 60 de luni. Exista mai multe tipuri de credite, iar solicitantul beneficiaza de doua optiuni: fie prezinta, fie un prezinta o adeverinta de salariu. Exista patru tipuri de creditare in momentul de fata, disponibile pentru cei interesati: creditul “Cel mai cel”, “Aici si Acum”, “pentru Pensionari” si “Do-Do”, fiecare oferind diverse avantaje in functie de categoria careia i se adreseaza.

Trebuie mentionat faptul ca toate aceste imprumuturi, desi sunt rapide, necesita prezentarea de catre solicitant a unor documente justificative in ceea ce priveste veniturile lunare realizate, insotite si de alte acte, diferite in functie de fiecare furnizor de imprumuturi. Insa, valoarea sumelor imprumutate este mult mai mare decat in cazul companiilor care ofera imprumuturi urgente.

Care sunt taxele implicate de aceste credite nebancare online?

Exista o serie de intrebari la care trebuie sa raspunzi inainte de a aplica pentru obtinerea de credite nevoi personale rapide. Care sunt taxele implicate in procesul de aplicare pentru un astfel de imprumut? Exista costuri pentru platile realizate inainte de termenul stability de rambursare, dat fiind faptul ca ai reusit sa achiti mai devreme imprumutul? De aceea, inainte de orice, citeste Termenii si Conditiile de acordare a Creditelor pentru nevoi personale, care sunt disponibili pe site-urile furnizorilor de oferte credite nevoi personale. In acest fel nu o sa fi surprins daca o sa constati ca exista vreo taxa pentru astfel de rambursari inainte de termen. Tine cont de faptul ca adevaratii furnizori de credite nebancare online de calitate nu iti vor impune niciodata sa platesti taxe suplimentare pentru ca le-ai returnat imprumutul mai devreme decat se asteptau.

Care este nivelul personal al credit scoringului?

Obtinand un imprumut personal poate fi o modalitate excelenta de a-ti finanta o cheltuiala seriosa sau care sa te ajuta sa-ti rezolvi anumite probleme de ordin financiar. Chiar daca obtinerea de credite nevoi personale rapide poate avea foarte multe beneficii, este important sa iei in considerare cine este furnizorul acestora, care sunt taxele percepute si daca nivelul credit scoringului este foarte important pentru acordarea acestui imprumut (daca influenteaza suma care iti va fi aprobata, daca se tine cont de el, atunci cand se decide aprobarea sau respingerea cererii tale, etc.).

Iata, asadar, care sunt cei mai importanti 3 factori pe care trebuie sa ii iei in considerare atunci cand aplici pentru obtinerea unui imprumut rapid online.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>