Creditfix.ro – Primesti 1500 Ron si-i rambursezi in 65 de zile!

Valoare împrumut100 – 1500 Lei
Termen împrumut5 – 65 zile
Primul credit gratis36% (30 zile)
DAE pornind de la 2448.03%
Varsta solicitant de la vârsta de 18 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS 

  • Imprumutul rapid cu cea mai mare perioada de rambursare-65 de zile;
  • Multiple forme de crediate rapida, ceea ce ofera avantaje unui spectru larg de clienti ;
  • Prelungirea vechiului credit prin refinantare, cu posibilitatea de a nu plati nicio taxa suplimentara.

CONS

  • Valoarea DAE este foarte mare pe termen scurt, iar rata dobanzii este de 1,20% pe zi;
  • Trebuie sa ai un venit minim net lunar in valoare de 500 Ron;
  • Procedura mai lunga de completare a formularului pentru obtinerea primului credit.

Lansat pe piata nebancara din Romania la finele anului 2015, Creditfix.ro incearca sa recupereze diferenta fata de ceillati competitori si, pana acum, datorita produselor inovatoare si diversificate lansate se afla pe un trend ascendent. Creditfix Romania este printre putinii operatori de pe piata nebancara din tara noastra care ofera clientilor sai un credit pre-aprobat. Acestr lucru inseamna ca atunci cand un client se afla intr-o situatie neprevazuta, iar pana la salariu mai este, acesta poate apela la acest tip de credit rapid de la Creditfix.ro si isi poate rezolva problemele chiar mai repede decat s-ar fi asteptat. In plus, chiar si persoanele cu venituri scazute pot apela cu incredere la aceasta companie nebancara, deoarece, intotdeauna se va gasi o solutie si pentru rezolvarea problemelor acestora.

Creditfix Romania - Creditfix.ro

Caracteristicile creditelor rapide oferite de Creditfix

Creditfix este unul dintre cele mai maleabile societati nebancare in ceea ce priveste perioada de rambursare a unui credit urgent online: 65 de zile reprezinta termenul in care o persoana care s-a imprumutat la aceasta institutie isi poate onora imprumutul. Suma de bani pe care o poti imprumuta de la Creditfix.ro este cuprinsa intra 100 si 1500 Ron, iar termenul de rambursare minim este de 5 zile, in timp ce perioada maxima de returnare a imprumutului este de 65 de zile. Astfel pentru 100 Ron imprumutati pentru 5 zile, rata dobanzii este de doar 6 Ron, iar daca doresti sa imprumuti maximul admis de 1500 Ron si sa returnezi suma in 65 de zile, atunci rata dobanzii este de 1170 Ron, , ceea ce inseamna o dobanda in valoare de 18 Ron pe zi, suma totala de plata la sfarsitul celor 65 de zile fiind de 2670 Ron.

Exista si niste conditii care trebuie indeplinite pentru a putea beneficia de un imprumut de la Credifix: trebuie sa fii rezident roman, cu varsta de peste 18 ani, sa posezi o adresa de email valabila si un numar de telefon mobil, insa ceea ce poate limita accesul la un astfel de credit este obligativitatea incasarii unui venit minim lunar, in valoare de 500 Ron net. De asemenea, trebuie sa faci dovada incasarii acestui venit intr-un cont bancar. In momentul in care indeplinesti aceste conditii impuse de catre CreditFix Romania, atunci iti poti crea un cont pe site-ul acestora si poti aplica pentru obtinerea unui credit online rapid. Aceasta etapa presupune respectarea mai multor pasi, care pot lungi putin perioada de completare a formularului de aplicare pentru un imprumut. Insa, toate aceste etape sunt in folosul clientului, dat fiind faptul ca la solicitarea urmatorului imprumut, acestuia ii va fi mai usor sa-l obtina. In plus, daca un client isi dovedeste buna credinta si isi achita la timp creditul anterior, atunci va beneficia de diverse promotii constand in reduceri la dobanda sau accesarea unor sume mai mari, la urmatoarea solicitare.

Clientul este anuntat telefonic sau printr-un email, daca a primit sau nu aprobarea pentru creditul urgent online la care a aplicat, intr-un termen foarte rapid, astfel incat sa stie ce are de facut in urmatoarea etapa. Atunci cand banii i-au fost virati in contul bancar specificat, acestuia ii este trimis un sms prin care este anuntat ca suma solicitata a fost virata. Daca un client solicita suma de 1000 Ron, pentru 65 de zile ca perioada de rambursare, atunci va avea de achitat o dobanda in valoare de 780 Ron (ceea ce inseamna 12 Ron pe zi), cu o valoare DAE de 2,448.03%, ceea ce rezulta intr-o suma finala de 1780 Ron, pe care trebuie sa o achite dupa aproape 2 luni si ceva de la obtinerea imprumutului.

Cum aplici pentru un credit rapid de la Credifix?

Intreaga procedura de obtinere a banilor se efectueaza online, acolo unde orice client nou trebuie sa-si creeze un cont, unde o sa completeze cu datele de identificare persoanale, precum si daca isi incaseaza salariul sau venitul lunar intr-un cont bancar, dar si care o sa fie destinatia de utilizare a banilor imprumutati. Dupa ce acesta citeste si se declara de accord cu termenii si conditiile de acordare a creditului rapid de la Credifix Romania, atunci va continua cu urmatoarele etape (oferirea de detalii despre solicitant, de informatii financiare si despre locul de munca, precum si de inregistrare a cardului bancar, unde ii vor fi virati banii). Desigur, spre deosebire de alti creditori nebancari, aceasta procedura este putin mai complexa, insa, ii garanteaza clientului obtinerea imprumutului, daca indeplineste conditiile cerute la completarea formularului de creare cont.

Termenii de plata de la CreditFix Romania

In cadrul CreditFix.ro, termenii si conditiile de plata sunt clar specificate in cadrul calculatorului de credite, care este disponibil pe pagina principala a site-ului. Sumele se pot imprumuta cu un termen de rambursare intre 5 si 65 de zile, insa, exista posibilitatea de prelungire a acestui termen stabilit de comun acord, intre societatea nebancara si imprumutat. In cazul in care se depasesc aceste termene, penalizarea pe zi este de 1,20%, iar, intr-un final, clientul este raportat Biroului de Credit, fiindu-i afectat credit scorning-ul. Credifix.ro este una dintre companiile nebancare care isi doreste ca toti clientii sa imprumute in mod responsabil, tocmai de aceea impune o serie de conditii, care pot parea putin mai restrictive, fata de alti creditori nebancari din Romania.

Ajutor& Suport Clienti

CreditFix.ro poate fi contactat telefonic, in cursul saptamanii, intre orele 9,00-18,00, neoferind servicii cu clientii in timpul week-end-ului, dar si prin intermediul serviciului de email si prin al optiunii de chat online https://www.creditfix.ro/#contact.

Concluzie

Chiar daca este una dintre noile companii nebancare din Romania si are o serie de conditii si termeni de acordare a unui credit urgent online, ceva mai restrictive, comparativ cu alte companii de pe piata de profil, Creditfix este unul dintre serviciile care ofera cea mai indelungata perioada de rambursare a unui credit-65 de zile. Totodata, este societatea nebancara care ofera si un credit pre-aprobat clientilor sai, astfel incat acestia sa poata avea intotdeauna o rezerva de bani pe care o poate accesa in caz de maxima necesitate. Asadar, oricand un client loial are nevoie de bani pentru rezvolvarea unei probleme urgente, la CreditFix Romania, o sa gaseasca un ajutor de nadejde.