CreditPrime – împrumuturi rapide fără garanţii cu aprobare în 2 minute şi 10% din bani înapoi!

Valoare împrumut150 – 2000 Lei
Termen împrumut5 – 45 zile
Primul credit gratis36% (30 zile)
DAE pornind de la 1575-2484%
Varsta solicitant de la vârsta de 22 -70 de
Vei primi bani5 minute – maxim 3 ore

Pro:

 • Poți împrumuta până la 2000 Ron, iar aprobarea creditului este foarte rapidă, în 2 minute;
 • Program de cashback (banii înapoi) până la 10% din suma creditată pentru clienţii buni plătitori;
 • Posibilitate de a aplica pentru împrumut online cu suport pas cu pas la telefon;
 • Pot împrumuta bani şi pensionarii cu vârsta de până la 70 de ani;
 • Dobânda de 0% pentru primul credit, între 150 și 600 Ron.

Contra:

 • Pentru a aplica clientul trebuie să încarce copia unei dovezi de venit;
 • O dobândă avantajoasă clientul o poate obține doar după al 10-lea împrumut;
 • Persoanele cu vârsta sub 22 de ani nu pot aplica pentru împrumut CreditPrime.

Anul 2017 aduce pe piaţa românească de împrumuturi rapide fără garanţii primul credit care îţi oferă o parte din banii împrumutaţi înapoi. CreditPrime este instituţia care revoluţionează sectorul de creditare nebancară din România, oferindu-le celor interesaţi unul dintre cele mai scurte termene de aprobare a unei cereri, de numai 2 minute.

Simplitatea modului de aplicare, timpul rapid de răspuns, receptivitatea operatorilor, perioada extinsă de rambursare, 10% din bani înapoi şi până la 2000 Ron bani împrumut sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le oferă un credit rapid de la Credit Prime!

Creditprime.ro - Creditprime imprumuturi rapide

De ce să alegi un credit nevoi personale de la CreditPrime – credit online?

CreditPrime.ro constituie o alternativă ofertantă la tot ceea ce înseamnă împrumuturi rapide fără garanţii în România. Apariţia acestui serviciu de credite rapide nebancare reprezintă un suflu proaspăt pentru orice român care are nevoie de bani, acesta beneficiind de:

 • Posibilitatea de a împrumuta între 150 şi 1000 Ron pentru clienţii noi şi până la 2000 Ron pentru cei existenţi;
 • Termen de rambursare a împrumutului între 5 şi 45 de zile;
 • Posibilitatea de prelungire a termenului de rambursare cu până la 21 de zile odată (în repetate solicitări clientul poate prelungi termenul cu până la 70 zile);
 • Dobânda care scade pe măsură ce împrumuți de mai multe ori de la Credit Prime;
 • Poate aplica orice cetățean român, cu vârsta cuprinsă între 22 și 70 de ani;
 • Până la 10% bani înapoi pentru clienții care își rambursează împrumuturile la termen;
 • Posibilitatea de a aplica online cu suport telefonic pas cu pas (CreditPrime te va contacta în maxim 5 minute dacă introduci numărul de telefon pe site);
 • Transfer instant de bani în contul sau pe cardul bancar al solicitantului ori în numerar la unul dintre partenerii bancari;
 • Program de loialitate pentru clienții fideli, prin trecerea de la un nivel la altul clienții beneficiază de sume și perioade mai mari, iar dobânda devine tot mai mică.

CreditPrime – credit online reprezintă una dintre cele mai avantajoase oferte de împrumut pentru români, iar beneficiile oferite celor dornici poziţionează această companie nebancară printre cele mai de încredere instituţii de credit din România.

Credit Prime – condiţii, modalitatea şi etapele necesare aplicării pentru un împrumut rapid

Pentru a putea aplica pentru un credit rapid online de la CreditPrime este nevoie de îndeplinirea unor condiţii legate de vârstă (între 22 şi 70 de ani), de cetăţenie şi rezidenţă (trebuie să fii cetăţean rezident român) şi de venituri (este necesară realizarea de venituri cu carater stabil, din diferite surse acceptate).

Modalitatea de aplicare este simplă: online (serviciu disponibil 24/7), cu suport prin telefon (contact direct sau de către reprezentanţii Credit-Prime în termen de maxim 5 minute după ce este completat numărul de telefon pe site). Formularul de aplicare conţine datele personale de identificare ale solicitantului (nume, prenume, CNP, număr de telefon şi adresă de email, adresa de domiciliu) şi alte informaţii suplimentare legate de veniturile realizate. După completarea cererii în mod corect, cu date valabile, formularul este expediat instant, iar în maxim 2 minute cererea este procesată, clientul primind un răspuns.

Avantajele financiare oferite de către CreditPrime.ro sunt următoarele:

 • Procesare rapidă a cererii, în doar 2 minute;
 • Împrumut între 150 şi 2000 Ron, în funcţie de nivelul clientului (clienţii noi vor putea împrumuta până la 1000 Ron, iar clienţii existenţi beneficiază de împrumuturi de până la 2000 Ron);
 • Clienţii aflaţi la prima solicitare de credit beneficiază de dobândă de 0% pentru sume între 150 şi 600 Ron;
 • Dobânda scade pe măsură ce un client îşi dovedeşte buna credinţă (1,4% dacă primul împrumut depășește 600 Ron; între 1,2% şi 0,9% pentru împrumuturile acordate ulterior, în funcţie de nivelul de loialitate al beneficiarului);
 • Posibilitatea de prelungire a termenului de plată plătind doar 59Ron pentru fiecare 7 zile.

Creditele rapide fără garanţii de la CreditPrime sunt oferite cu termen de rambursare  cuprins între 5 şi 45 de zile, acesta putând fi prelungit cu maxim 21 de zile în cazul unei singure solicitări şi de maxim 10 ori în timpul unui împrumut.

Suport şi asistenţă clienţi

CreditPrime oferă servicii suport clienţi rapide prin intermediul formularului de contact, a emailului sau apelului telefonic. În plus, acesta oferă şi posibilitatea de contactare a clientului care îşi lasă numărul de telefon pe site.

CreditPrime.ro – partenerul ideal al oricărui român care are nevoie de bani cu împrumut!

Credit Prime oferă servicii cu 100% transparenţă, încredere maximă şi numeroase avantaje pe termen lung. Oferta de creditare a acestui operator este una extrem de avantajoasă, asigurându-i clientului posibilităţi multiple de a împrumuta. Chiar dacă valoarea dobânzii este ridicată (ca în cazul tuturor creditelor rapide, de altfel), beneficiile oferite compensează din plin acest aspect. Împrumuturile rapide fără garanţii ating un nou nivel, această instituţie nebancară oferindu-le clienţilor români inovaţii fără precedent, precum program de loialitate  și cashback (până la 10% din bani înapoi). Cu siguranţă că toate aceste avantaje vor poziţiona CreditPrime printre cele mai utilizate servicii de împrumut bani din România de acum înainte!