VivaCredit Imprumuturi

Cu Viva Credit ai instant cele mai rapide imprumuturi online

Una dintre cele mai cunoscute si prinetre primele societati nebancare care au incurajat creditul rapid online fara adeverinta de venit, Viva Credit se bucura de o vasta recunoastere in tara noastra si in lume, printre clientii sai numarandu-se foarte multi romani. Multipele sale forme de creditare IFN a facut din aceasta companie una dintre societatile nebancare de top, care incearca sa vina in ajutorul clientilor in cel mai rapid mod, fiind intotdeauna gata sa-i ajute pentru rezolvarea celor mai neplacute situatii. Fie ca este vorba despre credit cu buletinul, online sau printr-un simplu sms, Viva Credit raspunde prompt oricarei solicitari de icredite nebancare.

Cine poate aplica la un imprumut rapid de la Viva Credit

Oricare persoana aflata in nevoie si care trebuie sa rezolve de urgenta o situatie neplacuta sau o problema si care indeplineste conditiile impuse de catre societate, poate apela la creditele online Viva Credit. Solicitantul trebuie sa aiba varsta de 21 de ani impliniti la data inaintarii spre aprobare a unei solicitari de credit rapid, sa aiba un cont bancar sau un card si sa prezinte dovada realizarii unui venit (fie prezentand o adeverinta de salariu, fie un talon de pensie). Pentru mai multe detalii si informatii, site-ul nostru de comparari, va sta la dispozitie oricand doriti sa gasiti cea mai buna solutie.

Care este suma disponibila pentru un imprumut rapid pana la salary

Procedura de urmat in solicitarea unui credit rapid de la Viva Credit este usor de realizat, clientul avand la dispozitie un calculator credit, unde isi poate calcula ratele de dobanda in functie de suma de bani imprumutata si de perioada de rambursare a acesteia. Este bine de stiut ca imprumuturile online de la Viva Credit trebuie rambursate pana in maximum 35 de zile de la data aprobarii si virarii banilor, iar suma maxima de care poate beneficia o persoana este de 1000 Ron. Pentru a obtine icredite nebancare de la Viva Credit trebuie sa prezentati cartea de identitate, precum si alte documente/acte care vor justifica bonitatea financiara.

In momentul de fata, Viva Credit ruleaza o promotie care ofera, indiferent de suma imprumutata (ca este vorba de 500, 750 sau 1000 Ron), o dobanda promotionala de 0%. Iata ca indiferent de suma imprumutata, acest imprumut rapid pana la salariu ofera cel mai mare avantaj oricarei persoane care doreste sa se imprumute de la aceasta societate nebancara. Perioada de rambursare este de maximum 35 de zile. In plus nu sunt necesare nici prezentarea unei adeverinte de salariu, nici nu sunt solicitate garantii de niciun fel sau giranti/garanti, iar la acest credit rapid poate apela si o persoana care are un istoric negativ.

Perioada de acordare a imprumuturilor rapide nebancare

Viva Credit vine in ajutorul clientilor sai si le ofera acestora sprijin in rezolvarea oricarei situatii cu care se confrunta, indiferent de natura acesteia. In limita a 1000 Ron, Viva acorda oricarei persoane aflata in dificultate financiara posibilitatea de a-si rezolva rapid si fara dureri de cap problemele cu ajutorul unui credit rapid. Perioada de rambursare este de 35 de zile, insa, in anumite conditii, perioada de returnare se poate prelungi. Insa, prelungirea nu opereaza in mod automat, ci trebuie anuntata cu un termen de 5 zile inainte de expirarea perioadei de rambursare.

Cum decurge procesul de aplicare pentru împrumuturi bani

Oricare persoana care indeplineste conditiile de acordare de imprumuturi nebancared online poate aplica pentru obtinerea sumei de bani atat de necesara. Procedura se desfasoara online, fara a avea nevoie de foarte multe acte sau documente (cu exceptia celor solicitate in mod expres de catre VivaCredit). Dupa verificarea datelor legate de suma ce se imprumuta, dobanzile aferente si perioada de rambursare, cererea completata online este trimisa spre examinare si in cel mai scurt termen, banii sunt virati in contul specificat de catre solicitant.

Cum se poate extinde durata de rambursare pentru imprumuturile urgente

In anumite conditii, pe baza unei notificari realziate cu minim 5 zile inainte de expirarea perioadei de rambursare, creditul rapid de la Viva Credit se poate prelungi pentru o perioada stabilita de catre partile implicate. In caz contrar, nerespectarea acestei conditii se considera intarziere de plata si este penalizata ca atare. 

Acorda compania primul imprumut rapid in mod gratuit?

In perioada actuala, pentru primul credit nebacar urgent, Viva nu percepe nicio dobanda (0%), indiferent de suma imprumutata (maxim 1000 Ron). Fiind una dintre societatile nebacare care acorda icredite nebancare de mult timp in tara noastra, VivaCredit este considerata de catre clientii sai un partener de nadejde, pe care se pot baza oricand au de rezolvat o situatie de urgenta.