Cum vor arata creditele rapide in viitor

Cum vor arata creditele rapide in viitor?

Aflata intr-o continua expansiune, piata imprumuturilor rapide se pozitioneaza drept una dintre solutiile cele mai avantajoase oferite clientilor aflati in dificultate financiara.

Gratie unor beneficii care o delimiteaza in mod clar de institutiile bancare, piata creditelor nebancare si-a consolidat pozitia in acest sector financiar si devine unul dintre elementele de care se leaga viitorul creditarii.

Avand o crestere anuala ridicata comparativ cu societatile bancare, atat in ceea ce priveste aparitia unor noi societati, cat si a ponderii ocupate in randul solicitarilor din partea clientilor, companiile care acorda imprumuturi urgente online sunt deja cu un pas in viitor.

In plus, ideea lansarii unor solutii high-tech, de genul aplicatiilor mobile dedicate accesarii de pe un dispozitiv portabil a unui credit rapid, precum si aparitia creditomatelor, reprezinta idei care vor revolutiona piata de creditare rapida, mai ales ca sunt in folosul clientilor.

Cum vor arata creditele rapide in viitor?

Cu siguranta ca, daca in acest moment, rapiditatea in ceea ce priveste obtinerea unui imprumut rapid este una foarte buna, in viitorul apropiat, prin intermediul aplicatiilor mobile si a ecranelor de tip touch, orice imprumut rapid va putea fi accesat printr-o simpla identificare pe baza amprentei clientului.

Creditomatele, care sunt aflate in stadiul de proiect si de testare acum, atunci vor fi asemanatoare ATM-urilor, iar asistenta umana (care deja tinde sa se minimalizeze si-n sectorul institutiilor bancare) va fi inlocuita de inteligenta artificiala.

Practic, in acest moment, creditele rapide au reusit sa devanseze la capitolul “perspective” pe cele bancare, fiindca procedura de aplicare si obtinere a unui imprumut este foarte simpla, se desfasoara cu rapiditate si nu mai este nevoie de prezenta fizica a clientului in fata ghiseului.

Mai mult decat atat, numarul documentelor solicitate este unul minimal, astfel incat clientul castiga timp, ceea ce este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii astazi.

Cu siguranta ca una dintre cele mai arzatoare probleme care trebuie rezolvate in viitor, in ceea ce priveste creditele rapide online, o constituie limita de imprumut, perioada de rambursare si valoarea dobanzilor si a DAE.

Acum, acestea sunt destul de restrictive si conditioneaza accesul la obtinerea unor astfel de imprumuturi (suma maxima care poate fi imprumutata este de 1200-1500 Ron, posibil 2000 Ron in anumite cazuri, cu o perioada de rambursare de maxim 45-60 de zile, iar valoarea DAE este colosala, in anumite cazuri, putand ajunge si pana la 5000% (termen de rambursare foarte scurt). De aceea, in viitor, este foarte posibil ca aceste limite sa fie depasite si clientii sa se poata imprumuta cu sume mai mari si pentru perioade mai indelungate de timp.

Ca un prim pas, companiile nebancare au inceput sa ofere credite de nevoi personale (pentru sume de pana la 15000 Ron si cu perioada de rambursare de maxim 24 de luni si credite auto, pentru sume care pot ajunge pana la 52000 Ron si au termen de rambursare 72 de luni), ceea ce inseamna ca piata de imprumuturi rapide este pregatita sa ofere concesii clientilor sai.

Faptul ca in acest moment societatile de tip IFN asigura o procedura foarte rapida de examinare a cererilor de imprumut constituie un pas important pentru viitorul creditarii urgente. Timpul scazut de verificare, precum si trasnferul rapid al banilor catre client sunt doua aspecte extrem de importante pe care si bancile si le-ar dori integrate in sistemul lor.

Creditul rapid al viitorului o sa fie unul al personalizarii, fiindca este bine stiut ca fiecare client in parte este unic, atat in ceea ce priveste aspectul uman, cat sic el financiar.

Elaborarea unor oferte personalizate, care sa se plieze exact pe tipologia unui anuit segment de clientela, sau, de ce nu, oferte personalizate individual, cu siguranta, ca asa va arata creditarea rapida in viitor. De aceea, haideti sa incercam, impreuna, sa identificam si alte aspecte si moduri in care va imaginati ca o sa arate creditele rapide in viitorul apropiat!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>