Ferratum – credite rapide nebancare, oricand ai nevoie si problemele tale par fara rezolvare!

Valoare împrumut200 – 1400 Lei
1500 – 5000 Lei (credit in rate)
Termen împrumut15 – 45 zile
3 -12 luni (credit in rate)
Primul credit gratis0.4% și 1.29% pe zi
DAE pornind de la 297%
Varsta solicitant de la vârsta de 21 -75 de
Vei primi baniObțineți bani în 12 de ore

Unul dintre serviciile nebancare profesioniste care ofera oricarei persoane interesate de contractarea unor imprumuturi rapide nebancare ajutor ori de cate ori este nevoie este Ferratum. Originar din Finlanda, societatea nebancara Ferratum.ro si-a inceput activitatea in anul 2005 si de atunci a reusit sa se extinda in peste 19 state, avand pana in prezent un numar de 1,5 milioane de clienti in portofoliul sau.

Ferratum imprumuturi

Datorita serviciilor sale de calitate in domeniul creditelor urgente nebancare, Ferratum.ro si-a dovedit de foarte multe ori utilitatea, ajutand oamenii aflati la anaghie. Tocmai de aceea, acest serviciu se bucura de apreciere in toate tarile unde activeaza, iar din anul 2013 ii ajuta si pe romani.

Cine poate aplica la un imprumut rapid de la Ferratum

Oricare cetatean roman care are varsta de peste 24 de ani si face dovada unui venit lunar regulat, poate aplica pentru obtinerea unui imprumut rapid de la Ferratum. De asemenea, pentru completarea actelor, clientul trebuie doar sa completeze cu datele din cartea de identitate, formularul de solicitare a sumei de bani. Nu este nevoie ca solicitantul sa aiba un cont bancar sau un card.

Care este suma disponibila pentru un imprumut rapid pana la salariu

Ferratum acorda imprumuturi rapide fara garantii in limta a maxim 1400 Ron, cu o perioada de rambursare de 45 de zile. In cazul in care un client se afla la prima sa solicitare, acesta beneficiaza de credit gratis, daca acesta este achitat fara nicio intarziere, la data scadenta.

  • Pentru clientii care solicita un imprumut rapid online de la Ferratum.ro in valoare de 500 Ron, cu rambursare in 15 zile, costul total al imprumutului va fi de 609 Ron (adica o dobanda de 109 Ron); daca se returneaza in 30 de zile, costul total va fi de 709 Ron (dobanda va fi de 209 Ron). Creditele cu o valoare mai mare de 800 Ron beneficiaza de o extindere a perioadei de rambursare de pana la 45 de zile.
  • In cazul in care un client doreste o suma de 1000 Ron, atunci acesta poate opta pentru o returnare fie in termen de 15, 30 sau 45 de zile a imprumutului. Astfel, pentru perioada de 15 zile, costul total va fi de 1209 Ron (dobanda este de 209 Ron), pentru 30 de zile, costul total va fi in valoare de 1359 Ron (dobanda este de 359 Ron), iar pentru o rambursare in 45 de zile, costul total va fi de 1479 Ron (dobanda este in valoare de 479 Ron).
  • Suma maxima care se poate imprumuta de la Ferratum este in cuantum de 1400 Ron si poate fi returnata tot in aceeasi termeni de 15, 30 sau 45 de zile. In acest fel, pentru rambursarea in termen de 15 zile, costul total al imprumutului este de 1689 Ron (dobanda 289 Ron), in termen de 30 de zile, costul este de 1879 Ron (dobanda 479 Ron), iar pentru termenul de 45 de zile, costul va fi de 2039 Ron (dobanda 6309 Ron).

Perioada de acordare a imprumuturilor rapide nebancare

Perioada de returnare imprumuturi urgente catre Ferratum este de 15, 30 sau 45 de zile, iar in conditiile in care un client este la primul sau credit si il achita la termenul de scadenta stabilit, atunci acesta este gratuit (fara achitarea vreunei dobanzi).

Cum decurge procesul de aplicare pentru împrumuturi bani

Obtinerea de imprumuturi rapide de la Ferratum se realizeaza extrem de rapid, fara costuri aditionale, dat fiind faptul ca solicitarea se trimite prin mai multe metode: online, telefonic sau prin sms. Serviciul de aprobare a creditului prin sms devine operational abia de la cel de-al doilea credit).

Clientul nu trebuie sa trimita niciun document sau act in forma scanata, trebuind doar sa aleaga suma de care are nevoie, sa trimita solictarea cu toate datele completate, apoi acesta primeste suma de bani dorita. Solicitarea primului credit se realizeaza exclusive online, abia de la cel de-al doilea credit, devenind active optiunile sms sau telefonic.

Cum se poate extinde durata de rambursare pentru imprumuturile urgent

Oricare credit rapid contracat de la Ferratum se poate prelungi dincolo de scadenta doar prin trimiterea unui sms la numarul 1781. Mesajul trebuie sa contina cuvantul “Prelungire” si trebuie trimis maxim pana in ziua a cincea dupa scadenta. Este necesare achitarea unui comision de rescadentare pentru a beneficia de prelungirea duratei de rambursare.

Acorda compania primul imprumut rapid in mod gratuit?

Ferratum acorda primul imprumut nebancar rapid in mod gratuit, fara a solicita clientului prea multe acte, iar banii atat de necesari pot fi virati chiar in ziua in care s-a inaintat solicitarea. O solicitare poate fi realizata telefonic, online sau prin trimiterea catre serviciul Ferratum a unui sms. Ferratum este unul dintre cele mai simple si rapide servicii de obtinere a creditelor rapide nebancare din Romania.

Ferratum imprumuturi