Hora Credit: Obține 10000 Ron rapid, fără garanții și garanți, din contul online

Valoare împrumut100 – 10 000 Lei
Termen împrumut1 – 70 zile
Primul credit gratisDAE pornind de la 30341.1%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS

  • Bani împrumut până la 10000 Ron direct din contul online
  • Prelungirea a perioadei de rambursare pentru maxim 1 an
  • Rambursare anticipată fără plată vreunei taxe sau comision de penalizare
  • Poate aplica orice român cu vârsta între 19 și 75 de ani

CONS

  • Dobândă penalizatoare de 2%/zi pentru neplată la timp a creditului
  • Valoarea DAE este foarte ridicată (30341,1% pentru 1000 Ron împrumutați pe 30 de zile)

Disponibil pentru toți românii care au vârsta cuprinsă între 19 și 75 de ani, salariați sau pensionari, care pot aplica online sau pentru un credit nebancar prin telefon, acest operator de împrumuturi nebancare din România reprezintă soluția simplă și utilă de a împrumuta bani atunci când au mai mare nevoie.

Lansat în anul 2016, Horacredit este unul dintre creditorii nebancari care le pun la dispoziție clienților facilități multiple de obținere a unui credit ifn, cu o valoare cuprinsă între 100 și 10 000 Ron. Fără să fie nevoie de plata vreunei sume pentru rambursarea anticipată, atunci când accesezi un hora credit o să ai parte de un sprijin real pentru a-ți rezolva orice tip de cheltuieli neprevăzute!

horacredit.ro

Care sunt condițiile de rambursare a unui hora împrumut?

Din momentul în care ai aplicat pentru obținerea creditului vei știi care este suma de plată totală (sunt incluse toate costurile financiare ale împrumutului în dobânda anuală efectivă), dar și care este perioada de timp în care poți returna banii. În cazul unui credit nebancar prin telefon sau al unuia obținut online (direct din contul tău de pe horacredit.ro) ai la dispoziție între 1 și 70 de zile pentru a da banii înapoi societății nebancare.

  • Stabilește-ți suma pe care dorești să o împrumuți (100-10000 Ron) și intervalul de timp pentru rambursare (1-70 zile);
  • Aplică și obține creditul de la horacredit în maxim 24 de ore;
  • Rambursează banii utilizând oricare dintre multiplele metode puse la dispoziție de Hora credit (Zebra Pay, card bancar, depunere în cont bancar sau direct din contul online al aplicantului de pe site).

Poți solicita prelungirea returnării acestui credit ifn pentru o perioadă care să nu depășească maxim 365 de zile (în acest interval de timp este inclusă și perioada inițială a acestui hora împrumut). Trebuie să plătești o sumă stabilită în contract, dar, aceasta este o opțiune mult mai accesibilă decât să plătești o dobândă de 2%, care reprezintă o penalizare pentru întârzierea la plată.

În cât timp pot obține un credit de la Horacredit?

Din momentul în care ai aplicat pe site-ul horacredit.ro (pe baza contului creat pe această platformă de credite rapide online) poți primi banii într-un interval cuprins între 15 minute și 24 de ore. Trebuie să faci dovada deținerii unui cont/card bancar (care va fi utilizat pentru virarea banilor) și să expediezi prin intermediul contului sau al emailului o copie de pe această dovadă (sau orice altă formă de dovedire a veniturilor realizate, de la adeverința de salariat, fluturaș de salariu sau talon de pensie ori orice document relevant pentru dovedirea situației tale financiare), precum și o copie de pe buletinului/cartea de identitate a solicitantului. Procedura de obținere a creditului este foarte simplă, aplicantul fiind notificat despre soluționarea cererii printr-un email sau un sms (este necesară furnizarea adresei de email și a numărului de telefon în formularul de aplicație pentru un hora credit).

De ce este recomandat un împrumut de la Hora credit?

Pe horacredit.ro ai la dispoziție un calculator de credite care îți va oferi toate datele necesare despre viitorul tău împrumut (mod de calcul raportat la suma împrumutată și perioada de timp alocată rambursării banilor). Din contul creat pe site îți poți achita împrumutul și poți solicita un nou credit, iar dacă te afli la prima solicitare a unui împrumut de la acest creditor vei beneficia de primul împrumut fără dobândă. Aplică acum pentru un credit de la Hora Credit și vei putea descoperi o serie de beneficii care te vor determina să revii ori de câte ori ai nevoie de bani cu împrumut!