Cum s-a schimbat piața creditelor nebancare din 2016?

Imprumuturile urgente in Romania anului 2018

Piata financiara romaneasca este in continua schimbare ca urmare a modificarilor legislative aparute in ultimul an. Romania anului 2018 se anunta, din punct de vedere al nivelului de creditare, un loc in care ponderea creditelor nebancare online va cunoaste o extindere fara precedent. Spre deosebire de banci, societatile IFN acorda o gama variata de imprumuturi urgente care acopera un spectru mai larg de nevoi ale populatiei. In plus, procedura de acordare a unui imprumut rapid cu buletinul este foarte simplificata, putand fi urmata de catre oricare persoana, fara a avea nevoie de cunostinte deosebite de operare computer, atunci cand se completeaza formularul online. Vom afla in cele ce urmeaza de ce un imprumut rapid este preferat de catre romani si de ce aceste credite nebancare urgente reprezinta o solutie mult mai buna decat imprumuturile de la o banca.

Ce parere au romanii despre imprumuturile urgente

Atat inainte, cat si dupa criza economica, romanii au fost fanii imprumutului rapid cu buletinul, acesta bucurandu-se de o foarte mare popularitate in randul acestora. Inainte de anul 2009, anul declansarii crizei, in general romanii achizitionau produse electrocasnice si electronice cu banii obtinuti din aceste credite nebancare online. Astazi, situatia s-a schimbat, iar gama produselor pe care le achita romanii din aceste imprumuturi urgente sunt legate de vacante, bilete si calatorii exclusiviste. Desigur, o buna parte din aceste imprumuturi acopera in continuare facturi, situatii neprevazute, reparatii, etc., insa faptul ca oamenii si-au largit spectrul categoriilor in care folosesc aceste credite nebancare online este un prim pas imbucurator pentru piata romaneasca.

Din ce in ce mai multi romani apeleaza la aceasta solutie de creditare, care, spre deosebire de cea bancara, le ofera avantajul vitezei, economiei de timp, o procedura foarte simpla de urmat, precum si virarea banilor intr-un timp record (in cazul anumitor societati nebancare, cum este Zaplo, daca ai deschis un cont bancar la Raiffeisen Bank sau BRD, banii vor fi virati in maxim 1 ora). Fiind vorba despre un imprumut rapid cu buletinul nu sunt necesare foarte multe acte, iar costul primului credit, la anumite companii IFN este de 0% dobanda, ceea ce nu face decat sa incurajeze romanii sa aplice pentru astfel de imprumuturi urgente.

Imprumuturile urgente si promovarea acestora in mass-media

Cu siguranta ca impactul social si economic pe care il au aceste credite nebancare online este unul foarte ridicat si ca urmare a promovarii realizate de catre companiile nebancare pe piata media din tara noastra. Reclamele la aceste produse sunt din ce in ce mai bine realizate si pun punctul pe “i” in ceea ce priveste creditarea de acest gen. Oamenii au nevoie de produse financiare simple, usor de inteles si corecte, care sa le ofere cea mai buna solutie, atunci cand au cea maimare nevoie. Iar imprumuturile urgente reprezinta tocmai acest lucru: simplitate, eficienta si banii intr-un timp record.

Bancile nu mai sunt atat de prezente in piata media ca urmare a scaderii gamei de produse financiare care sa acopere exact acele nevoi ale populatiei. Oamenii, in general, iar romanii, in special, doresc produse financiare de genul unui imprumut rapid cu buletinul, in care sa nu mai piarda timpul lor pretios pe la ghisee si sedii de banca, stat la cozi si colca peste pupaza, sa nu aiba nici garantia ca dupa atat de multa asteptare o sa primeasca si imprumutul pe care l-au solicitat. Insusi expresia de imprumut rapid ilustreaza eficienta cu care se misca companiile de tip IFN pe piata romaneasca de creditare. In ceea ce priveste reclamele la aceste tipuri de produse financiare, acestea sunt la fel de ilustrative: simple, la obiect si transmit exact esentialul.

Cum se pot contracta imprumuturile urgente

In cel mai simplu mod posibil, prin intermediul unui formular online, care se completeaza rapid si intr-un timp foarte scurt, orice persoana interesata si care indeplineste minimul de cerinte ale companiei nebancare, poate primi un imprumut rapid.

Conditiile de acordare si termenii de plata, precum si cerintele minime care trebuie indeplinite de catre solicitant sunt afisate la loc vizibil, astfel incat toti doritorii sa stie inca de cand au intrat pe website-ul companiei IFN care sunt acestea. Cu ajutorul unui calculator credit nebancar, acesta isi calculeaza imedat, nivelul dobanzii care trebuie platita, raportat la perioada de rambursare, precum si care sunt costurile suplimentare, in caz de prelungire a perioadei de returnare a banilor.

Totul este la vedere, public si pe intelesul tuturor, astfel incat cei care solicita credite online sa le poata obtine in cel mai scurt timp. Ceea ce trebuie sa stie toti cei interesati este ca intotdeauna ideal ar fi ca sa imprumute responsabil si sa returneze banii la termenul stabilit.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>