Infografic:  Împrumuturile rapide în românia 2016

În urmă realizării unui studiu legat de serviciile de împrumuturi rapide şi creditele nebancare din România, care face parte din cercetarea de piaţă în legătură cu acest domeniu, am aflat care este părerea românilor despre acest tip de servicii. Împrumuturi24.com a combinat toate răspunsurile într-un infografic, în care se poate vedea care sunt trendurile pieţii nebancare din România anului 2016.

O majoritate covârşitoare dintre români (aproximativ 90%) consideră că serviciile nebancare sunt utile în economia de piaţă actual, din ţară noastră. Principalele avantaje ale acestui tip de servicii sunt perfect ilustrate de părerile susţinute de către 26% dintre românii care au răspuns chestionarului, aceştia fiind foarte mulţumiţi de faptul că serviciile nebancare le oferă posibilitatea de împrumuta bani, chiar dacă au nişte venituri mai mici. Acest lucru nu este agreat de sistemul bancar, care nu acordă împrumuturi unor astfel de persoane, după cum relevă şi studiul nostru (21% dintre respondenţi au declarat că băncile nu le-au oferit împrumuturi atunci când au avut nevoie de bani).

Două dintre serviciile de care românii se declară foarte mulţumiţi sunt zaplo.ro (35%) şi ferratum. ro (34%), care, în ciuda faptului că au intrat pe piaţa nebancară din România destul de recent, au impresionat prin ofertele imbatabile pe care le oferă clienţilor săi, aşa cum este primul împrumut gratuit (apreciat de peste 44% dintre românii intervievaţi). În urma acestui sondaj am aflat şi care este gradul de satisfacţie în rândul românilor, în ceea ce priveşte aceste servicii nebancare, astfel că 38% dintre români sunt foarte satisfăcuţi de acest tip de împrumuturi, iar 84% dintre clienţii care au apelat la aceste servicii le recomandă şi celorlalţi.

infografic împrumuturile rapide în românia 2016

Copiază acest cod HTML şi adaugă acest infografic blogului tău: (codul de copiere):