Mindi Romania- credite rapide de pana la 2000 Lei chiar si pentru pensionarii de 75 de ani!

Valoare împrumut100 – 2900 Lei
Termen împrumutTermen minim: 7 zile
Termen maxim: 30 zile
Primul credit gratis22%
DAE pornind de la 1023.86%
Varsta solicitant de la vârsta de 25 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

Beneficii

 • Primul credit rapid contractat de la Mindi este gratuit (fara comisioane sau dobanda), in limita a 1100 lei;
 • Este accesibil unei game variate de persoane, chiar si pensionarilor care au pana in 75 de ani;
 • Creditul urgent online se acorda in maxim 10 minute;
 • In caz de necesitate, perioada de rambursare a creditului contractat de la Mindi.ro se poate prelungi pana la 30 de zile;
 • Un astfel de imprumut rapid este disponibil online, prin telefon sau prin solicitare personala depusa intr-una dintre sucursalele Mindi Romania.

Mindi Romania este una dintre cele mai noi optiuni de creditare rapida online, dar care si-a propus sa reprezinte o solutie reala pentru nevoile oamenilor, care trebuie sa rezolve diverse probleme financiare extrem de urgente. Isi desfasoara activitatea in municipiul Bucuresti (unde are in momentul de fata trei sucursale, in zonele Oltenitei, Colentina si Camil Ressu), dar deserveste si alte zone ale tarii. In plus, fiind o companie ale caror servicii pot fi accesata online, orice roman care se incadreaza in criteriile de creditare impuse de catre Mindi.ro poate beneficia de un imprumut rapid de la aceasta companie.

Mindi.ro - Mindi Romania logo website

Care este oferta de imprumuturi rapide online de la Mindi?

In cazul in care te confrunti cu diverse probleme financiare si ai nevoie urgenta de bani, Mindi Romania te ajuta cu imprumuturi cuprinse intre 100 si 2900 lei, care se pot rambursa intr-un maxim de 30 de zile. Desigur, cea mai avantajoasa oferta Mindi este primul imprumut gratuit, care este valabil pentru sume cuprinse intre 100 si 1100 lei, indiferent de perioada de returnare a banilor (7, 14 sau 30 de zile). Aceasta oferta este valabila numai daca accesati pentru prima data oferta acestei companii si numai o singura data. In acest caz, clientul nu trebuie sa mai plateasca niciun fel de dobanda, iar costurile comisioanelor este 0.

Atunci cand valoarea sumei imprumutate creste (peste 1100 Ron), clientul trebuie sa plateasca o dobanda care variaza in functie de termenul de rambursare si de valoarea imprumutului. Astfel, pentru un credit rapid online in valoare de 1000 lei, de exemplu:

 • Valoarea dobanzii cu o perioada de rambursare de 7 zile este de 100 lei (adica se returneaza suma de 1100 Ron);
 • Valoarea dobanzii pentru returnarea banilor imprumutati in 14 zile este de 140 lei (adica se vor rambursa 1140 Ron);
 • Valoarea dobanzii pentru o perioada de rambursare de 30 de zile este de 240 lei (in total se vor returna 1240 Ron).

Din cate se poate observa, valoarea dobanzii este mai avantajoasa in cazul in care se opteaza pentru o perioada mai scurta, in timp ce valoarea DAE este mai avantajoasa pentru un termen mai lung de rambursare. Insa cel mai avantajos este sa returnati banii la timp, fiindca numai asa o sa puteti beneficia de bonitate financiara si o sa va puteti imprumuta si altadata, rapid si comod.

Cat de rapid se obtine un credit urgent de la Mindi si care sunt conditiile de acordare a unui astfel de imprumut?

Pentru a putea beneficia de un Mindi credit rapid trebuie indeplinite mai multe conditii, dar care sunt aceleasi, ca si in cazul tuturor imprumuturilor rapide:

 • varsta aplicantului trebuie sa fie intre 25 si 75 de ani;
 • acesta trebuie sa fie rezident roman sis a poata face dovada cetateniei sale romane prin prezentarea unei carti de identitate valabile;
 • sa detina un cont bancar valid;
 • sa inregistreze venituri stabile lunare si sa nu aiba alte credite care figureaza ca fiind restante.

Procedura de solicitare a unui Mindi credit rapid online este foarte simpla, iar aprobarea imprumutului se realizeaza in maxim 10 minute. Deosebit de avantajos este faptul ca pana la suma de 1000 lei, imprumutul este fara nicio dobanda (0%), iar posibilitatile de accesare a unui astfel de imprumut urgent sunt mai numeroase decat in cazul altor companii (se poate accesa atat online, cat si prin telefon sau solicitare in persoana la una dintre sucursalele Mindi Romania).

Cum se poate aplica pentru un Mindi credit rapid? 

Dupa cum am mentionat exista trei posibilitati de a accesa un imprumut rapid de la acest furnizor de credite rapide:

 • online: in acest caz, se acceseaza site-ul ro, se completeaza formularul cu datele personale si cu detaliile financiare, se stabileste o parola si se trece suma care se doreste sa fi imprumutata. Solicitarea se expediaza online, iar raspunsul se obtine in maxim 10 minute.
 • Prin telefon: in acest caz, solicitarea de credit se completeaza de catre un angajat Mindi Romania, care va trece datele personale/financiare ale solicitantului si-I va comunica in cel mai scurt timp daca a obtinut sau nu imprumutul.
 • Aplicare personala in sucursala: clientul se poate deplasa la una dintre sucursalele Mindi si va solicita personal un credit rapid, urmand sa completeze cererea de aplicare.

Termenii de rambursare a unui Mindi credit rapid online

Un imprumut de la aceasta companie se poate rambursa in 7 zile, in 14 zile sau in 30 de zile, valoarea dobanzii fiind influentata de perioada de returnare a banilor, precum si de valoarea sumei solicitate. In plus, in cazuri obiective de imposibilitate de plata a sumei la termenul stabilit, acest termen poate fi prelungit cu o perioada de 7, 14 sau 30 de zile, achitandu-se un comision de prelungire. Totusi, pentru a evita astfel de situatii generatoare de sume suplimentare de bani, ideal ar fi ca sa va achitati imprumutul la termen, mai ales ca data viitoare o sa beneficiati de avantajele oferite clientilor care sunt buni platnici.

Asistenta clienti Mindi Romania

Mindi pune la dispozitie clientilor sai un serviciu de asistenta complet, care include un numar de telefon rapid, posibilitatea de contactare prin intermediul emailului, dar si un canal de chat online. Toate aceste metode de comunicare sunt disponibile in intervalul orar 9-20, de luni pana vineri; pe perioada week-end-ului, aceste canale de comunicare sunt indisponibile. De asemenea, pentru intrebari cu caracter general, pe Mindi.ro exista si o sectiune FAQ, a celor mai frecvent adresate intrebari, care este de folos celor interesati.

Concluzie

Gratie prezentei catorva beneficii inovative (primul credit rapid gratuit, se acorda si pensionarilor cu varsta de pana la 75 de ani, trei metode de a solicita un imprumut si a existentei unei game variate de canale de comunicare), Mindi se pozitioneaza drept una dintre cele mai interesante optiuni de creditare rapida din Romania.