Mobilocredit.ro – Imprumut rapid pana la 2000 Lei!

Valoare împrumut175 – 2000 Lei
Termen împrumut10 – 31 zile
Primul credit gratis31% (1% pe zi)
DAE pornind de la 2303.12%
Varsta solicitant de la vârsta de 24 -70 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS /

 • Poti solicita un prim credit in valoare de 350 Ron, cu rambursare in 31 de zile, cu 0% dobanda, daca foloseste aplicatia de pe smartphone;
 • Al doilea imprumut urgent este disponibil mult mai rapid, cu doar 7 click-uri;
 • Suma imprumutata maxima este de 1600 Lei;
 • Valoarea DAE este una dintre cele mai scazute, comparativ cu a altor institutii nebancare. 

CONS /

 • Varsta minima de aplicare pentru un imprumut rapid este de 24 de ani;
 • Trebuie sa ai un venit net minim in valoare de 700 Lei;
 • Prelungirea imprumutului este posibila incepand doar cu cea de-a doua solicitare.
Mobilocredit - Mobilocredit.ro

Piata imprumuturilor nebancare din Romania se mareste pe zi ce trece, dat fiind faptul ca un numar din ce in ce mai mare de romani si-au manifestat interesul in folosirea unui instrument financiar de tipul creditului nebancar. Fiecare companie nebancara incearca sa ofere clientilor sai o gama cat mai variata de credite, cum ar fi primul credit cu 0%, fara comisioane si alte costuri sau o suma mai mare pe care o pot imprumuta. Anul 2015 a adus pe piata institutiilor nebancare online MobiloCredit.ro, care prin intermediul site-ului asociat ofera tuturor celor interesati un prim credit fara dobanzi si alte comisioane, in valoare de maxim 350 Lei, daca utilizezi aplicatia de smartphone sau 250 Lei, daca aplici online. Banii sunt virati prin intermediul oricarei sucursale a Bancii Transilvania, intr-o perioada foarte scurta de timp (maxim 24 de ore), astfel incat solicitantul sa se poata bucura de banii de care are nevoie, cat mai rapid.

Caracteristicile creditelor rapide oferite de MobiloCredit

Pentru cei care se afla in fata solicitarii unui imprumut rapid Mobilo, acestia trebuie sa stie ca exista un set de reguli care trebuie indeplinite, inainte de a solicita un credit nebancar online sau prin intermediul aplicatiei mobile. Trei sunt conditiile care trebuie indeplinite:

 • Solicitantul sa aiba, la data depunerii cererii de imprumut, varsta minima de 24 de ani;
 • Acesta trebuie sa aiba o adresa de email valida, iar in cazul in care nu detine o astfel de adresa, exista un link rapid pe site-ul Mobilo, unde isi poate crea o adresa de email;
 • Este nevoie ca orice solicitant sa aiba un venit minim net in valoare de 700 Lei.

Daca nu indeplinesti una dintre aceste conditii, atunci sansele tale de a primi un imprumut sunt foarte mici. Suma minima care poate fi imprumutata de la MobiloCredit.ro este in valoare de 175 Lei, iar cea maxima este de 1600 Lei. Termenul de rambursare al imprumutului nu poate depasi 31 de zile, perioada putandu-se prelungi numai dupa cel de-al doilea credit solicitat. Exista un sistem de etapizare a imprumuturilor:

 • Pana in suma de 250 de Lei-primul imprumut este fara dobanda, 0%, daca se aplica online si maxim 350 Lei, daca este solicitat prin intermediul aplicatiei mobile;
 • Intre 250 si 500 Lei-cel de-al doilea imprumut;
 • Intre 500-800 Lei- cel de-al treila imprumut;
 • Intre 800-1200 Lei-cel de-al patrulea imprumut;
 • Mai mult de 1200 Lei (maxim 1600 Lei)- cel de-al cincilea imprumut.

Astfel, in cazul in care soliciti un imprumut in valoare de 1000 Lei, cu returnare pe perioada maxima de 31 de zile, atunci valoarea DAE o sa fie de 2300,95%, iar dobanda de plata este de 297,6 Lei. Exista posibilitatea de prelungire cu maximum o luna a termenului de returnare a banilor, in schimbul unui comision unic, in valoare de 54 Lei, saptamanal.

Orice imprumut rapid Mobilo care este contractat prin intermediul aplicatiei mobile dedicate ii ofera solicitantului cateva avantaje. In primul rand, atunci cand acesta acceseaza pentru prima data aplicatia, poate primi pana la 350 de Lei, fara sa plateasca vreo dobanda. Urmatorul avantaj este oferit de rapiditatea cu care ii este oferit cel de-al doilea imprumut (si urmatoarele), cu numai sapte clickuri, acesta putand beneficia de maxim 1600 Lei.

Cum aplici pentru un credit rapid de la Mobilo?

Este extrem de simplu, mai ales in cazul in care alegi varianta descarcarii aplicatiei pentru mobil (disponibila atat pentru sistemele de operare iOS, cat si pemtru cele Android). Tot ceea ce ai de facut este sa descarci aplicatia si sa urmaresti pasii indicati de catre aceasta. De asemenea, la fel de lesne este sa utilizezi si site-ul online MobiloCredit, unde solicitantii gasesc foarte multe detalii legate atat de procedura de aplicare, calcularea ratei de dobanda si a DAE, precum si o serie de alte informatii utile, care le vor fi de folos, pe parcurs.

Termenii de plata de la MobiloCredit.ro

Suma minima care poate fi imprumutata de la Mobilo este de 175 Lei, in timp ce maximul care poate fi solicitat este de 1600 Lei. Perioada de rambursare a sumei este cuprinsa intre 5 si 31 de zile, existand posibilitatea de prelungire a imprumutului, cu o perioada de maxim 4 saptamani, in schimbul achitarii unui comision unic, care se stabileste in functie de suma imprumutata.  Posibilitatea de prelungire a imprumutului este permisa numai incepand cu cel de-al doilea credit rapid solicitat

Ajutor & Suport Clienti

Mobilo poate fi contactat telefonic, in cursul saptamanii (de luni pana vineri), intre orele 9,00-17,00, dar si prin intermediul serviciului de email si prin al optiunii de chat online mobilocredit.ro. In cazul in care este vorba doar despre intrebari obisnuite, in cadrul site-ului exista o sectiune cu intrebari si raspunsui, pe diverse subiecte generale/specific, care sunt de mare ajutor clientilor acestui furnizor de credite urgente.

Concluzie

MobiloCredit.ro se dovedeste a fi un serviciu nebancar care isi doreste sa capteze atentia clientilor sai, incercad sa-si diversifice portofoliul, cu diferite tipuri de imprumuturi, astfel incat sa avanseze intr-o perioada cat mai scurta de timp catre locurile fruntase ale acestui domeniu. Desigur, pana atunci mai sunt destul de multe aspecte de rezolvat (cum ar fi scaderea varstei necesare pentru acordarea unui imprumut sau a valorii venitului minim net), insa, atat timp cat produsele sale vor reusi sa multumeasca clientii, exista posibilitatea ca acest furnizor de servicii nebancare de pe piata romaneasca sa progreseze in clasament.