Mogo.ro – credit auto de pana la 45000 lei, cu rambursare in 60 de luni

Valoare împrumut200 – 1500 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratis28.4%
DAE pornind de la 1410.3%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS

  • Credit auto cu o valoare de maxim 45,000 lei si termen de rambursare de maxim 60 de luni;
  • Numar minim de cerinte pentru acordarea imprumutului;
  • Poti solicita bani atat pentru achizitionarea unui autoturism, cat si imprumuturi garantate cu autovehiculul proprietate personala;
  • Completarea cererii de solicitare nu dureaza mai mult de 15 minute, iar din momentul aprobarii, banii sunt virati in cont in maxim 1 zi, de multe ori chiar in aceeasi zi in care s-a aprobat solicitarea.

CONS

  • Trebuie sa ai varsta de minim 21 de ani/maxim de 70 de ani, pentru a putea solicita un astfel de credit auto;
  • Este nevoie de detinerea unui permis auto;
  • Trebuie sa platesti un avans, a carui valoare influenteaza suma pe care o poti imprumuta;
  • Valoarea comisionului de acordare a imprumutului este de 500 lei.

Activand pe piata institutiilor nebancare care ofera credit auto inca din anul 2012, Mogo este una dintre companiile de ale carei servicii s-au bucurat peste 200,000 de clienti din cele sapte tari in care activeaza pana acum (Romania, Bulgaria, Estonia, Polonia, Georgia, Letonia si Lituania). Pana in momentul actual, aceasta institutie nebancara a oferit imprumuturi in valoare de 90 milioane de euro, iar avantajele oferite clientilor dornici sa cumpere un autoturism o clasifica printre cele mai bune optiuni in materie, disponibile pe piata de profil din Romania.

Mogo - Mogo.ro imprumuturi auto

Caracteristicile creditului de la Mogo.ro

Situandu-se printre primele companii care acorda un credit auto, Mogo este unul dintre institutiile care ofera sume cuprinse intre 2500 si 45,000 lei persoanelor interesate de achizitionarea unui autoturism. De asemenea, in cazul in care esti proprietarul unei masini, atunci, pe baza acesteia, poti solicita un imprumut. Perioada pe care se intinde durata creditului este cuprinsa intre 6 si 60 de luni, iar ratele au o valoare fixa, care se stie inca de la completarea cererii (exista un calculator online, pe site, care se ocupa de calcularea tuturor costurilor). Pentru a te bucura de un imprumut de la aceasta companie trebuie sa indeplineste cateva conditii (trebuie sa ai minim varsta de 21 de ani, sa fii cetatean al Romaniei, sa posezi o carte de identitate valabila, un permis de conducere valabil si un cont bancar si deja sa-ti fi ales masina pe care doresti sa o achizitionezi). Se realizeaza o evaluare a masinii, aceasta evaluare stand la baza acordarii imprumutului (nu mai mult de 85% din valoarea evaluarii), iar daca ai achitat primele 3 rate, poti solicita un credit suplimentar. Imprumutul se acorda atat pentru achizitinarea unui autovehicul, cat si celor care detin in proprietate un autoturism si pot garanta cu acesta pentru obtinerea unui credit.

Cum poti aplica pentru un credit auto de la Mogo?

Daca ai ajuns in etapa „cumpar auto”, dar nu ai toti banii necesari achizitionarii masinii atat de mult dorite, nu ai decat sa intri pe site-ul online Mogo.ro si sa aplici pentru un imprumut care sa-ti acopere diferenta. Intri pe site, vezi care sunt sumele pe care le ai de plata lunar si stabilesti valoarea imprumutului (intre 2500-45,000 lei), apoi completezi formularul online (nu dureaza mai mult de 15 minute), iar site-ul creeaza in mod automat un cont pe baza datelor tale. In cazul in care solicitarea ti-a fost aprobata vei primi banii in cont in aceeasi zi sau maxim intr-o zi.

Termenii de plata a unui credit auto de la Mogo.ro

Valoarea ratelor pentru un imprumut de tipul cumpar auto de la Mogo este stabilita de la inceput, in functie de suma imprumutata (intre 2500-45,000 lei), valoarea avansului (375 lei pentru suma minima de 2500 lei sau 6750 lei pentru suma maxima de 45,000 lei) si de numarul de luni pe care se intinde rambursarea (intre 6 luni si 60 de luni). Dupa achitarea primelor 3 rate, solicitantul poate cere un imprumut suplimentar, iar in cazul in care acesta intampina probleme in rambursarea creditului, poate solicita ajutorul mogo.ro, pentru a stabili, impreuna, care este cea mai buna solutie de rambursare. In plus, solicitantul trebuie sa achite suma de 500 lei drept comision pentru acordarea creditului.

Suport clienti Mogo.ro

Fiindca aceasta institutie nebancara isi doreste sa fie tot timpul aproape de clientii sai, exista numeroase metode de a o contacta. Astfel, cei care sunt interesati sa imprumute bani pentru un credit cumpar auto pot folosi numarul de telefon alocat acestui serviciu, adresa de email oferita pentru contact sau pur si simplu pot discuta live, pe chat, cu unul dintre operatorii Mogo.

Concluzie

Fiind printre putinele companii nebancare specializate pe tipul acesta de credit auto, Mogo.ro este una dintre cele mai avantajoase solutii pentru clientii care au nevoie de bani in vederea achizitonarii unui autoturism. Ofera intr-un timp record (in aceeasi zi sau in maxim 1 zi de la aprobarea cererii) sume cuprinse intre 2500 si 45,000 lei, pentru o perioada cuprinsa intre 6 si 60 de luni, tuturor celor care se incadreaza in conditiile de creditare impuse. Bazandu-se pe un numar urias de solicitari tratate cu succes (peste 200000 de clienti multumiti), orice roman cu varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani, care indeplineste conditiile de imprumut si isi doreste o masina, poate sa conduca autoturismul mult visat.