Monily credit auto de pana la 45000 Ron cu rambursare in 60 de luni pentru masina visurilor tale!

Valoare împrumut2500 – 45 000 Lei
Termen împrumutTermen minim: 1 lune
Termen maxim: 60 luni
Primul credit gratis36%
DAE pornind de la 46%
Varsta solicitant de la vârsta de 21
Vei primi baniin maxim 48 ore

Beneficii:

  • Cea mai noua tehnologie online pentru a beneficia de cele mai bune credite auto in maxim 20 de minute;
  • 45,000 Ron cu rambursare in maxim 60 de luni, care se pot obtine urmand 2 pasi simpli;
  • Servicii oferite 100% gratis si cu posibilitatea de a accesa o gama larga de companii de creditare pana cand se identifica oferta potrivita;
  • Cu doar un singur formular se poate aplica la mai multe companii de creditare din Romania;
  • Rapiditate, eficienta si comoditate in completarea cererii de aplicare.

Monily leasing auto le ofera tuturor romanilor interesati sa-si achizitioneze un autoturism o tehnologie revolutionara care le permite accesare de imprumuturi de pana la 45,000 Ron, cu rambursare in maxim 60 de luni. Gratie unui sistem inovativ de identificare a celor mai bune oferte de imprumut auto online, Monily Romania este serviciul perfect atunci cand vrei sa economisesti timp si iti doresti rezultate de calitate. Lansat la sfarsitul anului 2016, acest sistem revolutionar pregateste pe langa credite auto si o bogata oferta de imprumuturi rapide si de credite pana la salariu.

Caracteristicile creditelor auto disponibile prin intermediul Monily.ro

Principalul obiectiv al Monily Romania este oferirea celor mai bune oferte de imprumut auto pentru fiecare solicitant in parte, iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei revolutionare cu care este dotat sistemul de identificare a rezultatelor cautarii.
Astfel, oricine indeplineste conditiile impuse de carte creditori, poate imprumuta intre 2500 Ron si 45,000 Ron, beneficiind de o perioada de rambursare intre 1 luna di 60 de luni. Valoarea ratei de dobanda este calculata intr-un procent fix, de 36% pentru fiecare luna, in timp ce valoarea DAE este de 46,46%.

Formularul de aplicare se completeaza foarte rapid, astfel ca in numai 20 de minute, solicitantul deja va primi raspuns pentru cererea sa. Tehnologia folosita de acest site permite identificarea celui mai bun monily credit auto prin raportarea datelor continute in cererea de aplicare si conditiile impuse de catre creditori. In acest fel, compatibilitatea dintre solicitant si compania de creditare este vizibila inca din momentul plasarii cererii in sistemul de verificare al creditorului.

Imediat ce compania creditoare aproba solicitarea clientului, acesta va fi notificat prin intermediul sistemului Monily.ro si va fi pus in legatura directa cu creditorul, iar in cazul in care totul este in regula, banii ii vor fi virati acestuia in maxim 24 de ore, iar in unele cazuri (in functie de banca companiei creditoare si a solicitantului), banii pot fi virati in maxim 10-15 minute de la aprobare.

Pentru a se bucura de un monily leasing auto, conditiile care trebuie respectate de catre solicitant sunt legate de varsta acestuia (pot aplica cei care au varsta minima de peste 18 si persoanele care au implinit varsta maxima de 75 de ani), de nationalitate (acesta trebuie sa fie roman) si de identificare (sa detina o adresa de email si un numar de telefon valabile). Alte date (atat de identitate, cat si financiare) pot fi solicitate de catre companie creditoare pentru a completa solicitarea aplicantului.

Procedura de solicitare a unui monily credit auto

Solicitantul se inregistreaza pe site-ul Monily si completeaza formularul in care sunt trecute datele sale personale si financiare. Apoi, clientul stabileste care este suma pe care doreste sa o imprumute si care sunt termenii de rambursare a sumei, iar atunci cand acesti pasi sunt indepliniti, cererea este transmisa catre sistemul de identificare a celei mai bune oferte de credit auto si se asteapta raspunsul din partea companiilor interogate.

In cazul in care solicitarea primeste un raspuns pozitiv, clientul este conectat in mod direct cu compania creditoare si procedurile de creditare intra in faza de completare si de virare a banilor. Suma solicitata va fi virata in termen de 24 de ore sau in functie de durata stabilita de catre compania care ofera imprumuturi auto.

Termenii de plata pentru un monily credit auto

Clientul poate rambursa suma imprumutata intr-o perioada cuprinsa intre 1 luna si 60 de luni, valoarea ratei lunare fiind direct proportionala cu perioada de returnare a banilor, suma de avans pe care o detine solicitantul si termenul de rambursare. Ceea ce trebuie sa stie toti solicitantii de credite auto este ca atat timp cat vor imprumuta in mod responsabil, atunci nu vor fi probleme in returnarea sumei imprumutate. In caz contrar, aceasta va fi purtatoare de penalizari, iar valoarea totala a imprumutului auto poate creste intr-un mod neplacut pentru client. Asadar, imprumutul trebuie facut numai atunci cand sunt indeplinite toare conditiile financiare pentru a-l sustine!

Suport si ajutor pentru clientii Monily Romania

Atunci cand apelati la tehnologia inovatoare oferita de Monily.ro ai la dispozitie o serie de metode de contact, incepand de la serviciul de email si pana la o linie telefonica care le sta la dispozitie clientilor pe intreg parcusrul saptamanii (luni-vineri), intre orele 8-20. In cazul in care solicitantii au diverse probleme cu caracter general, sectiunea FAQ le sta la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente. In plus, sectiunea de blog vine cu o multime de sfaturi si ponturi pentru cei interesati de creditare auto, dar si de lumea autoturismelor.

Concluzie

Alaturi de Monily, care iti ofera cea mai noua tehnologie de identificare a creditului auto potrivit, oricine poate sa beneficieze de cele mai avantajoase conditii de imprumut!