Onnen.ro – Imprumuturi de pana la 10000 Lei, in rate flexibile!

Valoare împrumut1000 – 10 000 Lei
Termen împrumut3 – 24 luni
DobândăDobândă anuală pornind de la 64%
Varsta solicitant de la vârsta de 18 -75 de
Banii în contîn mai puţin de 24 de ore

PROS

 • Sume foarte mari care pot fi imprumutate, intre 1000 si 10000 Lei;
 • Primul sistem de rate flexibile, ajustate in functie de puterea financiara a celui imprumutat;
 • Suma imprumutata poate fi crescuta, dupa caz;
 • Posibilitatea de amanare a platii.

CONS

 • Ai nevoie de un venit lunar stabil pentru a fi eligibil pentru un astfel de imprumut;
 • Plata poate fi amanata numai de trei ori in decursul unui an;
 • Se plateste un comision de analiza al dosarului de imprumut.

Onnen.ro este unul dintre cele mai noi servicii de imprumuturi de pe piata romaneasca, fiind operat de catre 4finance group, unul dintre grupurile financiare care are in portofoliul sau si serviciul de imprumuturi rapide, Zaplo.ro. Atunci cand este vorba despre produse financiare ingenioase se pare ca acesta este o optiune foarte avantajoasa, in special pentru clientii care au nevoi financiare mai mari. Exista posibilitatea de a imprumuta intre 1000 si 10000 Lei, cu plata unor rate lunare flexibile, ce pot fi ajustate in functie de puterea economica a celui care se imprumuta.

Procedura de imprumutare a banilor de la Onnen Romania este una doarte simpla si usor de urmat, fiind asemanatoare oricarui imprumut rapid. Compania care ofera aceste credite de consum online se mandreste cu portofoliul sau de clienti din intreaga lume, astfel incat, orice persoana care imprumuta bani prin intermediul acestui furnizor de credite de consum din Romania are garantia ca o sa lucreze cu o societate nebancara cu adevarat profesionista.

Caracteristicile creditelor de consum online oferite de Onnen.ro

Onnen.ro ofera fiecarui client, in parte, servicii de calitate, profesioniste, transparenta totala si posibilitatea de a-si ajusta ratele lunare, in functie de posibilitatile sale financiare de rambursare. Exista posibilitatea de a imprumuta sume cuprinse intre 1000 si 10000 Lei, astfel incat, de exemplu, pentru suma de 1000 de Lei care se imprumuta, clientul are posibilitatea de a alege incepand cu o rata mai mica (in valoare de 240 Lei) pana la una maximala de 440 Lei. Durata imprumutului, in acest caz, va fi de 3 luni, cu o rata a dobanzii anuale de 69,93% si o valoare a Dobanzii Efective Anuale de 447,5%. Rata dobanzii va fi de 119 Lei, acesteia adaugandu-se suma de 200 Lei, care reprezinta comisionul de analiza al dosarului. In cazul in care o persoana este interesata sa imprumuta suma maxima de 10000 Lei, atunci va trebui sa achite acest credit de consum in maxim 24 de luni, avand de platit o rata care incepe de la 780 Lei pe luna si poate ajunge pana la maximul de 3800 Lei, ceea ce inseamna o rambursare a creditului mult mai rapid. In acest caz, valoarea dobanzii anuale este de 66,65%, cea a DAE este de 93,8%, iar valoarea totala a dobanzii este de 8342 Lei. Acestor costuri li se adauga comisionul unic de analiza, in valoare de 200 Lei.

Banii vor fi virati in maximum 24 de ore de la solicitarea creditului de consum, insa, pentru a beneficia de acestia, trebuie sa intrunesti o serie de conditii:

 • Trebuie sa ai cetatenie romana;
 • Sa detii un cont bancar intr-o banca din Romania;
 • Sa ai o carte de identitate valabila;
 • Sa ai un venit lunar regulat care sa se incadreze in limitele de acordare ale unui astfel de credit de consum;
 • Sa poti rambursa suma imprumutata, la data scadenta, astfel incat sa nu existe intarzieri la achitarea creditului.

Atunci cand soliciti un astfel de credit de consum trebuie sa prezinti, in forma scanata, o copie a cartii de identitate, iar, in anumite cazuri, Onnen Credit iti poate solicita si o copie a unui document financiar care sa se indice in mod expres existent venitului realizat de catre solicitant. Pe pagina principala a site-ului exista un calculator credite de consum, care iti furnizeaza toate informatiile legate de suma pe care doresti sa o imprumuti (valoare rata lunara, care este suma de plata lunar, in functie de rata pe care o agreezi, valoarea dobanzii anuale si a DAE, durata creditului si cand incepe plata acestuia, etc.).

Cum aplici pentru un credit rapid de la Onnen.ro?

Ca si in cazul creditelor rapide online, intreaga procedura de accesare a unui credit de consum de la Onnen.ro se desfasoara online. Dupa ce ai selectat, cu ajutorul calculatorului online suma pe care doresti sa o imprumuti si ai vizualizat toate detaliile legate de aceasta (rate, comision de analiza, valoare dobanzi, etc.) urmeaza sa completezi formularul de contractare a creditului de consum, bifand toate datele mentionate in acesta. Dupa completarea cu succes a formularului, acesta va fi expediat catre reprezentantii Onnen.ro, care vor verifica veridicitatea datelor inscrise si pe baza acestui formular vor aprobaba/respinge cererea de imprumut. In cazul unui raspuns pozitiv, vei primi banii in mai putin de 24 de ore de la inaintarea solicitarii.

Termenii de plata de la Onnen Romania

In cadrul Onnen.ro, termenii si conditiile de plata sunt clar specificate in cadrul calculatorului de credite, care este disponibil pe pagina principala a site-ului. Suma care poate fi imprumutata va fi cuprinsa intre 1000 si 10000 Lei, iar termenul de rambursare, in functie de suma solicitata, poate varia intre 3 luni si 24 de luni. Incepand cu cel de-al doilea imprumut, clientului i se aproba si posibilitatea de amanare a platii (nu mai mult de 3 ori pe an), ceea ce reprezinta o masura venita in favoarea clientului care isi dovedeste buna credinta.

Ajutor & Suport Clienti

Onnen.ro poate fi contactat telefonic, in cursul saptamanii, intre orele 8,00-18,00, dar si prin intermediul serviciului de email si prin al optiunii de chat online info@onnen.ro. Fiind un serviciu orientat catre clienti, reprezentantii societatii, responsabili cu departamentul de relatii clienti sunt foarte promti in a raspunde oricaror solicitari legate de tot ceea ce are legatura cu serviciile oferite. De asemenea, exista si posibilitatea de a consulta sectiunea de FAQ/Cele mai frecvente intrebari, acolo unde se raspunde intrebarilor generale legate de creditele de consum oferite de aceasta companie.

Concluzie

Desi este unul dintre cele mai noi servicii de pe piata creditelor de consum online din tara nostra, Onnen. Ro se remarca prin profesionalismul deosebit al celor celor care se ocupa de serviciile oferite, dar, mai ales, prin posibilitatea oferita clientilor de a solicta sume de pana la 10000 Lei, cu rate flexibile, care se pot ajusta in functie de puterea de rambursare a imprumutatului. Date fiind toate conditiile mai sus mentionate in care se poate solicita un credit de consum de la acest operator nebancar, previziunile legate de Onnen.ro nu pot fi decat unele pozitive, iar, cat de curand, aceasta companie o sa ajunga in topul celor mai selecte institutii nebancare din Romania.