Fiindca 8 Martie este una dintre cele mai importante zile din viata oricarui barbat, iata cateva sfaturi practice pentru Ziua Femeii!

Sfaturi practice pentru Ziua Femeii

8 Martie reprezinta Ziua Internationala a Femeii, dar mai ales, ziua Mamei, o zi in care femeile trebuie sa se bucure din plin de rasfatul barbatilor si sa se simta cu adevarat speciale. Aceasta zi minunata de primavara le ofera barbatilor prilejul de a recompensa toate eforturile depuse de femeile din viata lor, de aceea, aceasta ocazie trebuie sa le demonstreze acestora cat de apreciate sunt de catre barbatii din viata lor.Indiferent ca este vorba despre sotie, mama, bunica, fiica, prietena sau colega de la serviciu, barbatii trebuie sa fie in aceasta zi, total diferiti decat au fost pana acum.

Iata cateva sfaturi practice pentru ca Ziua Femeii sa fie una de neuitat si sa se bucure de aprecieri la superlativ:

  1. Fiindca primavara si-a intrat in drepturi, un buchet de flori (cat mai viu colorat) este cea mai buna oportunitate de a-i ura “La multi ani!” cu aceasta ocazie. Daca persoana draga locuieste la distanta (asa cum este cazul mamei, soacrei sau al bunicii) expediaza buchetul de flori si insoteste gestul cu un apel catre aceasta. Persoanele mai varsta apreciaza astfel de gesturi, care le arata ca nu au fost uitate, mai ales in aceasta perioada.
  2. Surprinde-ti sotia oferindu-i posibilitatea ca aceasta zi sa fie numai ai ei! Astfel, pregateste-i cafeaua de dimineata si adu-i micul dejun la pat. Rasfat-o si alaturi de acestea, daruieste-i un buchet din florile preferate si un mic cadou (fie o esarfa, o bijuterie deosebita, un gadget pe care si-l dorea, etc.). In plus, spune-i ca ziua aceasta este doar a ei si poate sa faca tot ceea ce-si doreste, urmand ca tu sa te ocupi de tot ceea ce inseamna menajul casei. Pranzul si cina le puteti lua in oras, la restaurantul preferat si mai apoi o plimbare sub clar de luna poate desavarsi aceasta zi magnifica! Nu uita sa te ingrijesti din timp de achizitionarea cadoului si de rezervari, astfel incat sa nu ai parte de surprize neplacute. Cu toate ca femeile apreciaza gesturile spontane, in astfel de ocazii mai bine este sa fii prevazator!
  3. O mini-vacanta fie intr-un oras din tara, fie intr-o destinatie din strainatate reprezinta surpriza perfecta pentru a marca aceasta zi. Alege un oras care sa va poata oferi posibilitatea de a vizita obiective interesante si care sa va bucure sufleteste! Iar daca nu aveti cum sa plecati in strainatate, atunci urcati-va in masina si alegeti un oras din tara; facand totul spontan o sa va simtiti ca la inceputul relatiei!
  4. In ceea ce priveste cadourile, in aceasta zi, nicio femeie din cercul vostru nu trebuie uitata! Fie ca le daruiti mici buchetele de flori de primavara, fie ca le daruiti un mic cadou (un martisor de calitate sau un obiect vestimentar de mici dimensiuni, precum o esarfa), faptul ca nu ati uitat de femeile din viata voastra o sa va transforme in niste cavaleri cu armuri stralucitoare.
  5. Pentru colegele de serviciu, pe langa micile cadouri si buchetele de flori, ideal ar fi sa le comandati si niste prajituri pentru pranz (mai ales daca sunteti mai multi barbati la locul de munca). In cazul in care conduci un departament in care lucreaza femei, ideal ar fi sa le oferi cu ocazia Zilei Femeii reducerea programului de munca, insotit fie de o iesire la un film, fie la o masa numai pentru acestea, din partea firmei.

Orice astfel de mici surprize (nu neaparat cadouri materiale) pe care le realizati din suflet o sa le incante pe femeile din viata voastra. Nu trebuie sa oferiti cadouri excentrice si nici foarte scumpe, ci mai degraba sa le oferiti cu cea mai mare dragoste! In cazul in care considerati ca banii sunt o problema, aici aveti cea mai la indemna solutie pentru a transforma ziua de 8 Martie intr-o sarbatoare!

0 replies

Trackbacks & Pingbacks

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>