Telecredit.ro – Cea mai noua societate nebancara din Romania!

Valoare împrumut200 – 2000 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratis28.4%
DAE pornind de la 1410.3%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS

  • Interfata grafica foarte bine pusa la punct, usor de folosit de orice persoana, indiferent de varsta;
  • Procedura este 100% online, iar banii sunt virati in cateva minute.

CONS

  • Valoarea DAE este una foarte mare, iar unele elemente nu sunt afisate in mod clar si transparent pe calculatorul de dobanzi al site-ului;
  • Primul credit nu depaseste valoarea de 500 Ron, abia de la cel de-al doilea imprumut, suma marindu-se;
  • Este o companie aflata la inceput, care nu ofera o atat de mare diversitate de credite rapide si nici nu are oferte inovatoare.

Telecredit.ro este unul dintre cei mai noi jucatori de pe piata nebancara din tara noastra, insa, pare destul de dornic sa ajunga cat mai sus, in topul furnizorilor de credite rapide din Romania. Spre deosebire de alte oferte financiare inovatoare, care sunt promovate de foarte multe companii nebancare din tara noastra, Telecredit Romania a pornit la drum, propunandu-si foarte multe, dar fara o sustinere intre ceea ce si-a propus si ceea ce face. Desi societatea ofera imprumuturi intre 100 si 1500 Ron, cu o perioada de rambursare de maxim 30 de zile, atunci cand intri pentru prima data pe site, nu poti accesa o suma mai mare de 500 Ron. Este afisata doar dobanda pe zi, care este in valoare de 6 Ron sau 1.2%, fara ca aceasta sa apara asa cum se intampla in cazul altor companii. Acest aspect poate constitui un punct negativ pentru aceasta socitate nebancara, mai ales, ca uneori, modul grafic este inlocuit de o o interfata care nu este atat de imbietoare.

In cazul in care doresti sa imprumuti suma de 500 Ron de la aceasta companie, pe un termen de o luna, atunci trebuie sa achiti o rata de dobanda in valoare de 180 Ron, ceea ce duce la un DAE de 4114,00% si la o suma finala de plata, in valoare de 680 Ron. Avantajele vina abia atunci cand devii client fidel al acestei companii.

Telecredit Romania - Telecredit.ro logo

Caracteristicile creditelor rapide oferite de Telecredit Romania

Pentru cei care se afla in fata solicitarii unui credit rapid online de la Telecredsit.ro, vestile nu sunt atat de bune, daca acceseaza un credit pentru prima data: poti obtine doar suma de 500 Ron, cu o perioada de rambursare de 30 de zile, cu o rata a dobanzii de 1,2% pe zi, ceea ce inseamna returnarea unei sume totale de 680 Ron, la sfarsitul acestei perioade. In conditiile in care un client ar solicita un astfel de credit, pentru a doua ora, datele problemei se schimba, in sensul ca acesta pare a fi adevaratul scop al celor de la Telecredit Romania: fidelizarea clientului. Incepand cu cel de-al doilea credit, clientul poate solicita un imprumut de pana la 1500 Ron, fara a mai prezent niciun document si fara sa mai completeze vreo cerere in acest sens.

Exista si niste conditii care trebuie indeplinite pentru a putea beneficia de un imprumut de la Telecredit Credit: trebuie sa ai varsta de 18 ani si sa locuiesti in Romania, sa ai un cont bancar sau un card bancar, sa fii angajatcu salariu (nu conteaza valoarea acestuia) sau sa fii pensioner, dar si sa ai un numar activ de telefon mobil si o adresa de email valabila. Pentru a accesa un credit urgent online de la aceasta institutie nebancara din Romania este nevoie de prezentarea unei copii dupa cartea de identitate si a unui extras de cont bancar al solicitantului, nu mai vechi de 30 de zile de la data inaintarii cererii de obtinere a creditului. In plus, ori de cate ori este necesar, Telecredit.ro poate solicita si alte acte sau documente care sa ateste bonitatea solicitantului, asa cum ar fi o copie dupa talonul de pensie sau dupa fluturasul de salariu, etc. Atunci cand a devenit client fidel (de la cel de-al doilea imprumut), nu mai este necesar sa uploadezi niciun fel de document, singura situatie in care se solicita acest lucru, fiind atunci cand solicitantul si-a schimbat cartea de identitate. Atunci cand ii este aprobat creditul rapid online, solicitantul o sa primeasca un sms sau un email prin care o sa fie instiintat despre acordarea acestuia, iar banii ii vor fi virati in contul specificat, in cursul aceleasi zile.

Cum aplici pentru un credit rapid de la Telecredit.ro?

Procedura de obtinere a banilor se efectueaza online, acolo unde orice client nou trebuie sa-si creeze un cont, unde o sa completeze cu datele de identificare persoanale. In plus, fata de documentatia specificata la conditiile de acordare a unui credit rapid online de la Telecredit, clientului i se pot solicita si alte documente sau acte, care sa-i probeze bonitatea financiara. Atunci cand soliciti pentru prima data un imprumut nebancar rapid de la Telecredit Credit, suma maxima pe care o poti primi este de 500 Ron, cu o perioada de rambursare de maxim 30 de zile. In momentul in care ti-ai achitat primul credit fara nicio penalitate si la timp, atunci poti primi pana la 1500 Ron.

Termenii de plata de la Telecredit

Ca la oricare alta societate nebancara din Romania, si la Telecredit.ro termenii si conditiile de plata sunt clar specificate in cadrul calculatorului de credite, care este disponibil pe pagina principala a site-ului. Valoarea primului credit solicitat nu poate depasi in prima faza, suma de 500 Ron, insa, incepand cu cea de-a doua solicitate sumele pot ajunge pana la valoarea de 2000 Ron. Termenul de rambursare este intre 10 si 30 de zile, insa, exista posibilitatea de refinantare. In cazul in care se depaseste termenul de plata, penalizarea pe zi este de 1,20%, iar, intr-un final, clientul este raportat Biroului de Credit, fiindu-i afectat credit scorning-ul. Atat timp cat clientul isi achita la timp si conform planului stabilit de rambursare suma imprumutata, acesta va beneficia de avantajele imprumutariii responsabile: va primi mai multi bani la urmatoarea solicitare si nu va trebui sa mai completeze o noua cerere de imprumut.

Ajutor& Suport Clienti

Telecredit.ro poate fi contactat telefonic, in cursul saptamanii, intre orele 8,00-21,00, (in weekend fiind indisponibil), printr-un sms (dupa care clientul este contactat de catre reprezentatii Telecredit Romania), dar si prin intermediul serviciului de email Telecredit.ro.

Concluzie

Chiar daca la prima vedere, Telecredit.ro pare a fi un serviciu nebancar care este limitativ cu ai sai clienti (nu se ofera decat suma de 500 Ron pentru primul credit), incepand cu cel de-al doilea imprumut solicitat, avantajele oferite clientilor tind sa-i fidelizeze pe acestia, prin modalitatea de lucru (nu mai trebuie sa se completeze o noua cerere), dar si prin suma care este disponibila pentru imprumut (maxim 2000 Ron). Cu siguranta ca in anii ce urmeaza, in cazul in care aceasta companie o sa-si imbunatateasca serviciile oferite, o sa devina una dintre cele mai solicitate servicii din acest domeniu. Totul depinde insa, de modul in care o sa reuseasca sa le ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate, care sa-i loializeze sis a-I transforme in client fideli ai Telecredit Romania.