Viaconto- banii în contul bancar, rapid, în maxim 24 de ore, până la 1500 Ron!

Valoare împrumut150 – 1500 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratisDAE pornind de la 5237%
Varsta solicitant de la vârsta de 20 -65 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS

• Procedură online 100%, cu confirmare a împrumutului prin SMS în maxim câteva minute;

• Primul credit solicitat de la Viaconto România este scutit de plata dobânzii (0% dobândă – pentru maxim 600 Ron);
• Împrumutul poate fi accesat de pe un dispozitiv mobil (smartphone sau tabletă) pe baza unei documentații minime;
• Accesibil persoanelor care au minim 20 de ani și maxim 65 de ani și care realizează orice fel de venituri ce pot fi dovedite că sunt periodice.

CONS

• Este necesară deținerea unui cont bancar și a unui telefon mobil;

• Valoarea DAE foarte ridicată care poate ajunge și până la 8844% (pentru suma maximă de 1500 Ron, cu rambursare în maxim 7 zile)
• Nu se acordă rău-platnicilor (solicitantul nu trebuie să aibă niciun fel de datorii restante în momentul solicitării creditului).

Unul dintre cele mai recente servicii de creditare online din România, Viaconto este disponibil celor interesați începând cu 31.01.2018. Operat de către grupul financiar internațional Via SMS Group, Viaconto România oferă împrumuturi rapide persoanelor a căror vârstă este cuprinsă între 20 și 65 de ani și care realizează venituri în formă stabilă (pe bază de salariu, dar și alte tipuri de venituri care pot fi dovedite, așa cum este ajutorul de șomaj sau pensia). Bazat pe un concept fintech, acest serviciu se dorește a fi o alternativă online mult mai accesibilă și pe placul românilor care apreciază posibilitatea de a obține bani împrumut exclusiv online și direct în contul lor bancar.

Pentru cei care au nevoie de bani ultra rapid și care sunt la prima accesare a serviciilor oferite de către Viaconto.ro, vestea bună este că până la suma de 600 Ron nu trebuie să plătească niciun fel de dobândă. Astfel, poți împrumuta această sumă pentru o perioadă de rambursare de până la 30 de zile fără să plătești nimic în plus față de suma contractată inițial. De remarcat este faptul că instituția care acordă credite rapide online, Via SMS Group are un activ de peste 75 milioane Euro împrumutați până acum în țările în care este prezentă (Suedia, Polonia, Spania, Letonia și Cehia). Alături de Viaconto credit, poți împrumuta bani simplu, rapid și în siguranță!

De Ce Viaconto

Viaconto împrumut rapid- tot ceea ce trebuie să șții despre acest credit urgent!

Există o serie de aspecte de care trebuie să ții cont atunci când te pregătești să soliciți un împrumut rapid online de la această companie:

  • Trebuie să îndeplinești cerințele legate de vârstă (20-65 de ani), rezidență (cetățean român rezident în România) și de venituri (lunare, stabile și periodice);
  • Nu sunt acceptate persoanele care figurează cu debite restante în evidențele Biroului de Credit (sunt excluși rău-platnicii și persoanele care au întârzieri de plată la creditele curente);
  • Suma care poate fi împrumutată este cuprinsă între 150 și 1500 Ron, cu posibilitatea de rambursare pe o perioada cuprinsă între 7 și 30 de zile;
  • Este necesară deținerea unui cont bancar, acesta fiind instrumentul financiar utilizat de către Viaconto România pentru virarea banilor către solicitant;
  • Sunt acceptate o serie de tipuri de venituri, de la salariu și până la pensie și indemnizație de șomaj;
  • Procedura de accesare a unui credit Viaconto este exclusiv online (confirmarea obținerii împrumutului este efectuată printr-un SMS pe numărul de telefon mobil al solicitantului);
  • Pentru prima solicitare, limita maximă este 600 Ron, abia de la cel de-al doilea împrumut, solicitantul beneficiind de extinderea limitei de împrumut până la maxim 1500 Ron.

Viaconto România se diferențiază de celelalte servicii online de împrumuturi rapide printr-un proces accelerat de aprobare (dacă sunt îndeplinite condițiile de acordare și dacă a fost respectată procedura de înregistrare). Accesează și tu un împrumut ultra-rapid de la Viaconto.ro chiar acum și beneficiază de 600 Ron cu dobândă de 0%!

Procedură simplificată de înregistrare, banii direct în cont doar cu Viaconto!

Viaconto.ro a simplificat modul în care poți beneficia de bani împrumut online, astfel încât, procedura de înregistrare este foarte simplă și îți permite să parcurgi mult mai rapid procesul de înscriere pe site. Odată înregistrat, la următoarea solicitare de credit, nu mai trebuie decât să te loghezi în contul Viaconto și doar să bifezi suma de care ai nevoie. Reține că valoarea dobânzii DAE este foarte ridicată în cazul în care optezi pentru suma maximă și perioada minimă de rambursare, de aceea, înainte de a aplica, ia în calcul toate aspectele pentru a te bucura de împrumuturile rapide de la Viaconto în cele mai bune condiții. Accesează acum Viaconto.ro și primește banii de care ai nevoie, chiar fără nicio dobândă! Află cum numai pe Viaconto!