Zaplo.ro – Cele mai rapide imprumuturi urgente!

Valoare împrumut200 – 2000 Lei
Termen împrumut5 – 30 zile
Primul credit gratis28.4%
DAE pornind de la 1410.3%
Varsta solicitant de la vârsta de 19 -75 de
Vei primi baniin maxim 24 ore

PROS

  • Primul credit de pana la 1000 Ron este disponibil cu 0% dobanda si 0% comisoane;
  • Banii sunt disponibili in maxim 24 de ore de la solicitare, iar in anumite cazuri (daca contul este deschis la aceeasi banca, precum cea a Zaplo Romania.

CONS

  • Prelungirea creditului se face doar cu consimtamantul exprimat la partilor si nu in mod automat;
  • Extinderea termenului de plata se realizeaza contra unui comision de prelungire.

Aparut pe piata creditelor urgente nebancare tocmai din dorinta de a oferi ajutorul necesar, in cel mai scurt timp tuturor clientilor care au nevoie de bani împrumut, Zaplo s-a remarcat ca un partener de incredere, gata oricand sa rezolve orice problema, rapid si foarte convenabil pentru client. Activand in peste 12 tari si bazandu-se pe experienta si traditia sa, cu peste 3,8 milioane de client, acest serviciu de maxima rapiditate in oferirea împrumuturilor nebancare este acum prezent si in Romania, fiind gata sa fie de folos oricarui client care are nevoie de bani in cel mai scurt termen.

Cine poate aplica la un imprumut rapid de la Zaplo

Cetatenii care au rezidenta in Romania si indeplinesc criteriile de eligibilitate legate de varsta (intre 19-75 de ani) pentru acordarea unui imprumut nebancar rapid pot aplica atunci cand au nevoie la serviciile Zaplo. Clientul interesat trebuie sa prezinte o copie scanata a actului personal de identitate sau a pasaportului, o copie a extrasului de cont sau unui talon de pensie, precum si sa aiba un card sau un cont bancar unde sa i se vireze suma solicitata si aprobata de catre Zaplo.

Care este suma disponibila pentru un imprumut rapid pana la salariu

Oricare persoana interesata de contractarea unor credite nebancare pentru o perioada scurta de timp se pot bucura acum de avantajele oferite de serviciile Zaplo. Daca persoana este la primul imprumut, atunci se va bucura de un comision de 0% la acordarea creditului.

  • Pentru un credit in valoare de 1000 Ron, care se intinde pe perioada maxima de rambursare (30 de zile), clientul nu va plati niciun fel de dobanda (valoarea dobanzii este de 0%). Trebuie retinut ca aceasta este suma maxima care se poate imprumuta la primul imprumut. Valoarea sumei imprumutate creste de la cel de-al doilea imprumut realizat de aceeasi persoana.
  • In cazul in care acesta solicita un imprumut rapid online in valoare de 1000 Ron, pe aceeasi durata de timp (30 de zile) atunci acesta va trebui sa ramburseze suma de 1284 Ron, adica o dobanda de 284 Ron.
  • De la cel de-al treilea imprumut, clientul poate beneficia de o imprumutarea unei sume mai mari de 1250 Ron. De exemplu, daca acesta alege sa solicite suma maxima care se poate acorda pentru imprumuturi rapide de catre Zaplo.ro, adica 2000 Ron, pentru perioada maxima de acordare (30 de zile), dobanda care trebuie achitata este in valoare de 426 Ron.

Perioada de acordare a imprumuturilor rapide nebancare

Zaplo este disponibil sa acorde imprumuturi rapide fara garantii clientilor sai pana la suma maxima de 1500 Ron, pentru o perioada initiala de maxim 30 de zile. In cazul in care un client nu poate rambursa suma imprumutata in termenul stabilit, atunci, doar cu acordul expres al Zaplo, durata de rambursare se poate extinde cu 7, 14 sau 30 de zile.

Cum decurge procesul de aplicare pentru împrumuturi bani

Zaplo opereaza servicii de credite rapide nebancare in regim de urgenta, numai online. Procesul de aplicare este 100% online, se desfasoara cu rapiditate, prin completarea unui formular disponibil imediat ce s-a incheiat cu success procedura de inregistrare a clientului pe site-ul www.zaplo.ro. In momentul in care formularul a fost completat cu toate datele de identificare solicitate si dupa verificarea detaliilor introduse de catre client, imediat formularul este trimis serviciului de analiza a cererilor din cadrul Zaplo si in urma evaluarii rapide, in maxim 24 de ore de la solicitare, solicitantul primeste suma de bani de care are nevoie.

Cum se poate extinde durata de rambursare pentru imprumuturile urgente

In cazul in care clientul nu poate rambursa suma de bani acordata drept credit rapid online, atunci acesta poate solicita o perioada de prelungire a imprumutului. Aceasta perioada se poate intinde pe durata a 7, 14 sau 30 de zile, insa nu devine operabila decat dupa ce imprumutatul a achitat comisionul de prelungire a imprumutului.


Acorda compania primul imprumut rapid in mod gratuit?

Zaplo.ro este unul dintre putinele servicii de acordare împrumuturi urgente care, pentru primul imprumut nu solicita nicio dobanda si niciun comision (0%). In plus, transferul banilor catre client se face fara ca acesta sa plateasca vreun commision. Banii vor fi primiti automat in contul sau pe cardul furnizat de catre solicitant, rapid si foarte convenabil. In acest mod, Zaplo se asigura ca toti clientii sai beneficiaza cat mai repede de ajutorul dorit, pentru a-si putea rezolva in timp util problemele. Acesta este modul in care opereaza si intelege sa-si ajute clientul un partener, cu adevarat, de incredere.